Cauta

Bode, informează-te! Mastan al tău a condus 10 August!

Săptămâna acesta, Lucian Bode era pus pe fapte mari! Fostul sindicalist ajuns ministru de Interne declarându-și adeziunea la o complexă operațiune de ”rupt capete”. Adică de înlocuiri din funcții, dar nu în urma unor concursuri transparente, marea majoritate a acestora fiind deja suspendate.

Alin Mastan unde te aflai pe 10 August

Totodată, pe agenda ministrului fiind și prelungirea împuternicirii în fruntea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a colonelului Alin Mastan. Cel pe care, în urma unui troc intern în cadrul Partidului Național Liberal reușise să îl propulseze inspector general chiar de când era ministrul Transporturilor. Numai că Bode a uitat să frunzărească și rapoartele contrainformative din care reiese că la coordonarea ”măcelului” din 10 August a participat și protejatul său Mastan! Fie el și aflat în concediu medical și ascuns într-un autoturism Volswagen Touareg de serviciu, aflat în imediata apropiere a Unității de Comandă! Așa că informează-te Bode, înainte de a cere ”execuții”! Că uite că poate fi chiar omul tău cel care să fi călcat ”pe becul” contrainformativ. Pentru că una este să nu te duci nici la baie fără voie de la ”protecția internă” și cu totul alta să faci pe ”naivul” cu structurile contrainformative!

Operat în zona rușinoasă!

Marcel Vela l-a numit pe Bogdan Enescu în fruntea Jandarmeriei Române cu singura prezentare că nu a participat la ”măcelul”din 10 August. Recent, Rareș Bogdan cerea resetarea totală a Internelor, inclusiv prin condamnarea la pușcărie a celor care s-au aflat în spatele intervenției ”disproporționate” din 10 August.

Omul lui Bode demascat

Dar uite că tocmai ”omul nou” pe care Lucian Bode tocmai ce se pregătește să îl păstreze la conducerea IGJR nu este nici el străin de dedesubturile operațiunii din 10 August. Atunci, când, ce-i drept, colonelul Alin Mastan, pe atunci împuternicit drept director general al Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București se afla oficial în concediu medical. În urma unei intervenții chirurgicale suferite în ”zona rușinoasă masculină”. Asta pentru a nu intra mai mult în amănunte, ci doar pentru a marca astfel că se știe! La fel cum se știe că în timp ce alții au fost lăsați pradă ”linșajului” public, actualul inspector general încă nu a risipit misterul adevăratului coordonator care dădea ordine prin stație, la adăpostul geamurilor fumurii ale SUV-ului Toureg parcat chiar lângă Unitatea de Comandă, ca să fie semnalul bun… Atât pentru azi!

Ultimele stiri

  • Au votat Legea offshore pentru eoliene și acum cer protecția ecosistemului marin
  • Prețul petrolului, la cheremul bancherilor centrali?
  • Libertatea de exprimare, noua afacere a lui Elon Musk?
  • Românii, obligați de UE să ia credite ipotecare pentru reabilitarea energetică a locuințelor
  • FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă
  • România, ţara pensiilor speciale. Cine sunt românii care beneficiază de aceste legi „cu dedicaţie”
  • Sudul Global, noul front al competiției geoeconomice dintre China și UE
  • Mașini mai puternice – mai multe accidente. Dacia face excepție de la regulă
  • O poveste cu sex și mită. „Fat Leonard”, escrocul pe care amiralii americani îl numeau frate
  • Reconquista americană în Africa de Nord
  • Exit mobile version