Cauta

AVIAȚIA DĂ SENZAȚIA! DE GREAȚĂ…

”Omul americanilor” Angel Tîlvăr a reușit să dea din nou lovitura! Desigur, nu este vorba despre ceaușista vizită de lucru la o grădiniță a cadrelor militare, pentru ca ”însuși” Angel Tîlvăr să se asigure personal că micuții vor avea hârtie igienică la începerea anului școlar…

Spațiul aerian românesc apărat din Spania Franța Turcia

Ci de faptul că propaganda operativă asigurată din fondurile de război ale Direcției Generale de Informații a Armatei a ajuns să se isterizeze și în fața unui comunicat pe care până și bătrânul Ceaușescu l-ar fi mirosit de la o poștă că este doar pentru statistici…

”Intervenție rapidă de la distanțe mari”!

Astfel că, după ce românii sunt ”spălați” nu doar că ”Aviația dă senzația” și piloții români apără spațiul aerian al țării, al statelor baltice și îi mai și instruiesc pentru zborul pe F16 pe camarazii ucraineni, opinia publică a mai aflat un ”secret”. Și anume că românii sunt apărați – de cine? – prin ”intervenții rapide de la mare distanță”!

” Pe 24 august, aliații NATO au desfășurat, deasupra României, teste de verificare asupra modului în care activele lor aeriene lucrează împreună pentru a proteja spațiul aerian NATO cu mijloacele de apărare integrate antiaeriană și antirachetă (IAMD – Integrated Air and Missile defence). În acest test de verificare au fost folosite avioane de vânătoare și de realimentare aeriană din Franța, Spania și Turcia, care s-au integrat deasupra României în sistemul IAMD deja existent format din activele de apărare antiaeriană și antirachetă dislocate la sol (SBAMD – Surface -Based Air and Missile Defence”.

Numai că au uitat ditamai comunicatorii NATO să informeze și în cât timp au ajuns avioanele din Spania, că doar de aia a fost ”intervenție rapidă” și mai ales de ce nu s-a ”integrat” nici măcar un singur avion românesc…?

Ultimele stiri

  • Val de aer rece în România. „Temperaturi mai scăzute decât în mod normal”/Când se mai încălzește vremea
  • Cursa pentru Cotroceni. Ciucă, despre scenariul în care l-ar înfrunta pe Ciolacu la prezidențiale: „Am fi competitori, nu…”
  • Incident în Capitală. Un șofer a „aterizat” cu mașina într-o fântână de la Unirii
  • Ciolacu a anunțat de când anume nu vor mai avea nevoie românii de vize în SUA: „Sunt ferm convins”
  • Emoții pentru elevi! Încep evaluările naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și VI-a
  • Mișcare suprinzătoare la Kremlin. Putin l-a exclus pe Şoigu din noul guvern/Cine preia șefia Ministerului Apărării
  • Ciolacu, ironic la adresa lui Geoană: Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărţi
  • Horoscop 13 mai 2024 – Mentalitatea voastră puternică duce adesea la propriul punct de vedere
  • Alege ce citești
  • Campania electorală, între isterie și profesionalism
  • Exit mobile version