Cauta

AUSTRIACUL DECORAT DE IOHANNIS PENTRU EȘECUL SCHENGEN!

Norbert Țăruș, făcut ”CAVALER”

Guvern OMV – UDMR, MRU premier” titram ”lovitura” din 22 noiembrie. Atunci când dezvăluiam că adevăratul ”Guvernul Meu” nu va putea fi condus decât de ”refugiatul de la Viena” Mihai Răzvan Ungureanu, dacă România lui Iohannis nu vrea să rămână același ”stat eșuat” și în fața Consiliului JAI. Acolo unde Austria a umilit pur și simplu un întreg popor, cu tot cu ”elita” sa politică neputincioasă în a băga România acolo unde îi este locul: în Spațiul Schengen.

Adriana Romașcan fata austriacului și șefa de cabinet a lui Bogdan Aurescu vrea la ONU

Era 22 noiembrie 2022… Iar în seara zilei de 3 ianuarie 2023, ca la ordin, întreaga propagandă operativă a ”rostogolit” postarea pesedistului de serviciu care îl transforma pe Klaus Werner Iohannis într-un nesperat erou al României tocmai în cazul umilitorului eșec al neaccederii în Spațiul Schengen. Desigur, în tot acest timp a fost nevoie de găsirea și ”împachetarea” unor reactivați politicieni și analiști musai de stânga, care să ”înghită” ditamai ”pastila” livrată de falanga iohannistă din servicii. Astfel că o țară întreagă a putut afla, indiferent ce site sau buletin de știri a urmărit, cum eroul Iohannis s-a opus instalării unui ”Guvern OMV – MRU” la Palatul Victoria! Și că doar din acest patriotism național al lui Iohannis, România nu a mai fost primită în Schengen!

DOCUMENT. 23712/29.12.2022

Numai că, ghinion, până la declanșarea operațiunii prin care chiar pesediștii de serviciu au fost puși să lustruiască statuia de mare erou al românilor pe persoana fizică a președintelui Klaus Werner Iohannis, Administrația Prezidențială o ”gafa” fără voia sa, ce este drept. Astfel că, prin documentul eliberat în data de 29 decembrie 29.12.2022, însuși Consilierul de Stat, Gabriel – Cristian Pișcociu recunoștea decorarea care, departe de naiva clasă politică românească, operativa propagandă mediatică și soroșizata societate civilă a împărțit sistemul în două. În cei care au încercat să ascundă și în cei care iată că, totuși, scot la iveală acest decret cel puțin straniu al Președintelui României…

MRU așteaptă la Viena

”Domnul Țăruș Valentin – Norbert a fost decorat de către Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, cu Ordinul Meritul Cultural în Grad de cavaler, categoria F – Promovarea culturii, în semn de apreciere pentru activitatea importantă pusă în slujba promovării valorilor artistice românești și a artiștilor români, în mediul cultural din Republica Austria ( Decret nr. 347 din 30 iunie 2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 571 din 30 iunie 2020).

Decorarea a avut loc în temeiul Constituției României, republicată, a Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, precum și al Legii nr. 8/2003 privind Ordinul Meritul Cultural și Medalia Meritul Cultural, cu modificările ulterioare”.

Afacerea ”sinucisului” Vonica…

Acum, ce este drept, numele de Țăruș Valentin – Norbert nu spune mai nimic nici măcar unei bune părți a inițiaților sistemului. Astfel că unii chiar ar putea crede că este vreun ”impresar oarecare” de ”șușe diasporene”, din moment ce a fost recompensat pentru ”activitatea deosebită depusă în slujba promovării valorilor artistice românești și a artiștilor români în viața culturală a Republicii Austria”.

Ghici la cine a ajuns POLISANO după sinuciderea medicului Vonica

Totuși, raportul contrainformativ pentru care Klaus Werner Iohannis urăște atât de mult Serviciul de Informații Externe sesiza că, dintre toți oamenii români de cultură cu adevărat de excepție, președintele României l-a decorat în grad de ”Cavaler pentru merite culturale” tocmai pe austriacul Norbert Valentin Țăruș. Cu toate că până și ”meritele culturale” recunoscute public ale ”Cavalerului Țăruș” par a se referi mai mult la preluarea de către acesta a unei bune părți a imperiului românesc de afaceri creat de la zero de către medicul ginecolog sibian Ilie Vonica. Conglomeratul de afaceri POLISANO, unul cu capital sută la sută privat românesc ajungând să ruleze afaceri de 400 de milioane de euro și să aibă peste 2.000 de angajați români. Numai că, după încă surprinzătoarea sinucidere a medicului Vonica, cea mai de succes afacere românească din domeniul medical a fost ”împărțită” în ”hălci” preluate în special de ”investitori austrieci”. Cu excepția miliardarilor Gruia Stoica și Vasile Didilă – tocmai ei! – firmele familiei Vonica fiind ”redistribuite” către diverși sași cu dublă cetățenie, română și austriacă. O bună parte a farmaciilor dezvoltate de cel care ajunsese cel mai bogat sibian fiind ”absorbite” de lanțul REMEDIA, controlat de ”Cavalerul Țăruș”…

Adriana Romașcan! În numele Tatălui!

Acum, printre ”austriecii președintelui” etichetați drept importante canale neoficiale de comunicare cu Austria se numără la loc de cinste Michael Schmidt și Norbert Țăruș. Cu precizarea că ”legăturile primejdioase” dintre cumnatul ofițerului FSB-ului rusesc, Renato Usatîi și șeful statului român sunt cel puțin unele la vedere și chiar reciproc asumate. Iată însă că, dincolo de meritele sale culturale și lanțul farmaceutic REMEDIA, ”Cavalerul” atât de apreciat la Cotroceni pentru ”deosebita sa activitate de promovare a valorilor românești în Republica Austria” mai ascunde un mic secret.

Iohannis captivul Coloanei a 5 a săsești Schmidt știe

Unul care se știa încă de la decorarea sa în 2020… Și s-a știut și până în ultima clipă de dinaintea Consiliului JAI, atunci când credulul ministru de Interne, Lucian Bode a fost lăsat să își rupă de unul singur ecusonul plastificat. Pentru că omul în care în mod normal Iohannis ar fi trebuit să își pună atâtea speranțe pentru ca tocmai Republica Austria să nu ne ”facă figura”, din toată Uniunea Europeană este nimeni altul decât tatăl Adrianei Romașcan… Importantă în această ecuație nu pentru că este soția ”stăpânului invitaților” din platoul Antenei 3. Ci pentru că  este șefa de Cabinet a chiar ministrului român de Externe, Bogdan Lucian Aurescu! Și practic șefa de facto a întregului Minister al Afacerilor Externe! Unul a cărui conducere ar fi trebuit să își dea in corpore demisia de onoare după umilința austriacă. Dar de ce să o facă, dacă tocmai tatăl Adrianei Romașcan a fost decorat de președintele Iohannis pentru promovarea României în Republica Austria…? Și recunoașterea astfel a statutului fie el și neoficial de ”omul Austriei” în România…

Uite de ce Iohannis urăște de moarte SIE

Și uite cum, după ce înainte de ”eșecul Schengen” Iohannis a luptat pentru România la Atena, degustând o caracatiță proaspătă la grătar, acesta nu a mai ieșit apoi public decât pentru a îi urechea pe românii care vor să boicoteze perfida Austrie. În timp ce ucenicul lui Adrian Năstase – la propriu și la figurat – își pregătește deja intrarea în campania prezidențială! Comandând cu bani grei – se știe deja pe ai cui bani! – sondaje de opinie care să îl dea drept cel mai popular și vizibil ministru din Cabinetul Ciucă! Tupeul lui Aurescu fiind cu atât mai mare cu cât vorbim de chiar ministrul de Externe care a ratat intrarea în Schengen! Dar dacă acționează ”în numele Tatălui” Țăruș și își respectă promisiunea făcută șefei sale de Cabinet de a o recompensa cu un post la Adunarea Generală a Națiunilor Unite de la New York, chiar că lui Aurescu ”i se rupe” de toți! Că doar Iohannis nu va îndrăzni să își ridice privirile prezidențiale deja prea feciorelnice tocmai în fața ”Coloanei a 5 -a săsești”! Cea care l-a pus președinte! Și care i-a promis negocierea unei ”retrageri liniștite”…

Iar atotinfluenta ”coloană a 5-a săsească” este singura care poate decide libertatea familiei Iohannis. La fel cum a decis și ca România să nu intre în Schengen! Cel puțin până ce nu vor fi închise ”de îndată” cele câteva dosare răzlețe care îi mai vizează pe românii etnici germani apropiați președintelui. Și care, ce este drept, nu sunt procedurizate… Dar nici nu au fost clasate definitiv … Așa după cum vom dezvălui mult mai curând decât se așteaptă ”austriecii lui Iohannis” din România!

Ultimele stiri

  • Ministrul Alina Gorghiu, gafă în direct la radio/Cum a „fracturat” limba română – VIDEO
  • Rareș Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră/Cum stă în sondaje Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei
  • Profesoara care trimite elevii la NASA, înscrisă în Liga Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
  • Mike Vigil, fostul șef al temutei DEA, face legătura dintre Pablo Escobar și Portul Constanța! România, cap de pod pentru narcotraficanții Americii?!
  • Informații de ultimă oră! Florin Piersic, transferat la un alt spital din Capitală/Care ar fi sursa infecției
  • Putin a adus la Moscova armele nucleare, de Ziua Victoriei!/Europa, cu ochii pe arsenalul Rusiei – VIDEO LIVE
  • Gigi Becali, dezvăluire BOMBĂ: „Am dat la PSD 500.000 euro!”. Cine a primit banii de la patronul FCSB – VIDEO
  • Ciucă despre candidatura la prezidențiale: „Vedem după locale”
  • Creștere a cazurilor de rujeolă în Europa
  • Weekendul porților deschise la Spitalul de Stomatologie construit de Sectorul 4
  • Exit mobile version