AcasăDezvaluiriAncheteGUVERN OMV - UDMR, MRU PREMIER!

GUVERN OMV – UDMR, MRU PREMIER!

Ungureanu primește deja felicitări!

Mult prea ”flexatele” servicii secrete românești au fost din nou prinse cu rapoartele contrainformative ”în vine” de ”schimbarea schimbării” anunțate de la Viena de către ”mereu surprinzătorul” ministru austriac de Interne, Gerhard Karner. Cel care săptămâni întregi a făcut pe dezinteresatul ”în păpușoi”, refuzând orice comentariu cu privire la poziția statului austriac față de intrarea de îndată a României în Spațiul Schengen. Strategie care i-a făcut pe credulii lideri politici sau de servicii de la București să bifeze ”acceptul tacit” al Austriei.

Apreciat la Cafeneaua Spionilor

Numai că, într-o remarcabilă coordonare cu delegația OMV care s-a suit în avion pentru a fi primită la Palatul Cotroceni de către chiar președintele Klaus Iohannis, Karner a anunțat public că ”s-a sucit”! Șeful statului fiind pus astfel într-o situație diplomatică pur și simplu penibilă… Aceea ca discuția pe teme economice cu delegația OMV să se transforme într-o rugăminte față de partea austriacă să nu ne dea ”decisiva de la Viena”.

Alertă SIE!

De-abia acum, probabil, Iohannis regretând că nu a luat în considerare raportul contrainformativ al SIE din urmă cu ceva vreme. Cel în care șeful statului era avertizat – la fel ca și restul beneficiarilor legali, bineînțeles- că Austria va forța revenirea la conducerea Guvernului României a ”refugiatului” la Viena, cu toată familia, Mihai Răzvan Ungureanu.

Umbra lui MRU planează încă asupra SIE

Astfel că Iohannis a încasat în plin ”ultimatumul austriac” cu privire la lăsarea din brațe a ”omului americanilor”, Nicolae Ionel Ciucă și înlocuirea acestuia cu ”omul europenilor”, fostul premier și șef al Serviciului de Informații Externe, ”transfugul de la Viena”, Mihai Răzvan Ungureanu! Umilința fiind una cu atât mai mare cu cât, în timp ce ”CI”-iștii serviciilor secrete românești sunt preocupați doar de calculul deconturilor din camerele hotelurilor de lux de unde nu au mai ieșit pentru a strânge informații ”la firul ierbii” de ani de zile, Iohannis a fost informat de către delegația OMV că, dacă nu va ”înghiți broscoiul MRU”, atunci UDMR-ul va destabiliza actuala coaliție politică prin ieșirea de la guvernare!

Vin de pe Lună!

După ”Afacerea Gojdu”, aproape că nici nu ar mai trebui să mire pe cineva sprijinul total de care Mihai Răzvan Ungureanu s-a bucurat întotdeauna din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România. De altfel, Kelemen Hunor neavând nicio ”greață” în a își asuma public loialitatea, atunci când a fost întrebat despre chemarea la guvernare a UDMR-ului, la momentul fostei desemnări ca premier a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

De ce nu a fugit în Germania unde este profesor

Și anume că ”Vin și de pe Lună pentru un asemenea om” ca Mihai Răzvan Ungureanu!!! Astfel că, în timp ce oficial Administrația Prezidențială a transmis că Iohannis s-a întâlnit față în față cu o delegație a companiei OMV pentru a ”aborda subiecte de natură economică”, șefului statului român i s-a transmis cu totul altceva. Și anume să facă un ”ultim serviciu” popoarelor germanice și să securizeze interesele austriece în România prin impunerea drept premier a ”tehnocratului liberal” Mihai Răzvan Ungureanu. Reprezentanții neoficiali austrieci transmițând astfel o poziție comună OMV – UDMR! Ceea ce înseamnă că ieșirea ministrului austriac de Interne, cu atât de puține ore înainte de întâlnirea de la Cotroceni nu a reprezentat decât un ”șantaj Schengen” la adresa încă președintelui României. Cel care a fost lăsat pe ”mute”, după ce nici măcar cel mai intim prieten al său, afaceristul – combinator Michael Schmidt nu l-ar fi avertizat cu noul ”proiect de țară” pus la cale la ”Cafe Schwarzenberg”…

Fugit la Viena

Ce este drept, posibilitatea revenirii lui Mihai Răzvan Ungureanu în fruntea Guvernului îngrijora de ceva vreme structura contrainformativă care și acum se chinuie să șteargă ”mizeria informativă” lăsată de acesta la serviciul la conducerea căruia fusese impus tot din ”afară”. Astfel că, în ultimul an de zile a fost minuțios documentată ”fuga” lui Mihai Răzvan Ungureanu la Viena! Cu toată familia!

Va lua foc Lloyd Austin pentru Ciucă

Mai ales că, pentru un fost premier, ministru de Externe și șef al Serviciului de Informații Externe, o asemenea veritabilă ”cerere de azil diplomatic” poate fi catalogată drept una dintre cele mai grave vulnerabilități posibile la adresa securității naționale din ultimele decenii! Mihai Răzvan Ungureanu folosindu-și toată energia și suportul logistic pentru a ”fugi” cu familia din România. Dar neapărat la Viena! Cu toate că, știută fiind îndelungata sa colaborare academică la mai multe universități germane de prestigiu, mult mai logic ar fi fost ”exilul” autoimpus în Germania! Numai că ”obsesia” austriacă a fost ”decodată” informativ și prin ”pura coincidență” că, ani buni, MRU și-a avut birourile de director general – emisar special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud – Est și cel de coordonator – adjunct al Inițiativei de Cooperare Sud – Est Europeană (SECI) tocmai la Viena! Acolo unde de altfel s-a și născut fiul său, într-o selectă și implicit costisitoare clinică privată. Și de unde soția sa Daniela, deși medic anestezist, a primit câte 7.000 de euro pe lună de la… OMV!

Kelemen Hunor vine și de pe lună pentru el

Pentru o încă enigmatică prezență în Consiliul de Administrație al unei subsidiare din România a companiei petroliere austriece! Iar încă din 2019, Ungureanu solicita deja ”norma întreagă” ca profesor universitar la o universitate din Viena!

Pus la ”Cafeneaua Spionilor”

Frustrarea președintelui Iohannis fiind de înțeles, mai ales după ce acesta își dăduse deja acceptul pentru detonarea dosarului de ”trădare națională” a ”broscoiului” somat să îl ”înghită” acum. Totul după ce șefului statului i se adusese la cunoștință documentările privind ”extragerea” lui MRU de către BVT – Biroul pentru Protecția Constituției și Combaterea Terorismului din Austria!

Gerhard Karner a pregătit vizita delegației OMV la Cotroceni

Serviciu secret austriac suspectat de mai toate structurile contrainformative occidentale că ”ia lumină” mai mult de la Moscova, decât de la Bruxelles… Astfel că, dacă Iohannis cedează ultimatumului austriac, vom avea un guvern OMV – UDMR! Cu un premier MRU pus de BVT la ”Cafe Schwarzenberg”. ”Cafeneaua Spionilor” din Viena…

author avatar
Catalin Tache
16.902 afisari

79 COMENTARII

    • Bai M R U,da niste mueeeeee nu vrei mătălută.
      De ce ai plecat brusc din viata publică din Romania și de ce nu ai rămas în țară daca esti asa patriot și-ți pasă de țară.
      Cîstigă dă-te-n poula noastra alegeri dacă esti asa bun.Vrei sa fii numit iar premier, mars bai caca tule de aici, ramai unde ești ai gata.

      • Răzvane , pentru cine lucrezi tu bă tată de fapt?Ale cui interese vrei tu sa le aperi in cazul in care Doamne fereste vei fii numit?
        Vrei iar mașină cu aghiotant sa te slugareasca si sa mananci pe mocangeală la Guvern?

      • Bine punctat , acest individ prezintă un risc major pentru siguranța națională a României . Să stea acolo unde este acum , țara se descurcă și fără el !

    • Tache dacă-ți „iese” știrea asta, emigrez din Romanica. În Rusia ma duc tata, în Kamciatca sa uit de mizeria din tara asta în care trădarea e la loc de cinste! Toate jegurile conduc România, toți alogenii se kaka în capul romanilor iar ei dorm și rumega ca boii pe coada! Rușine, ne plâng eroii în morminte c-au murit degeaba. Romanii de azi și-au vândut tara pentru trai bun fără munca. Niște parveniți. Rușine!

  1. A dat Gojdu de pomana de s-au imbogatit altii si a saracit Romania.
    Era la un moment dat si sef serviciu secret si premier.
    Ce mai are de dat?

  2. Decat banditii de la Craiova, Plenita, sau mafiotii din Bucuresti, mai bine ungurii cu MRU si cu Orban. Victor, nu nulitatile decare ne-am scarbit.

  3. Austria asta nu si a spalat nimic din ce si a adunat in karma din contra dar sa stie ca i a venit timpul rasplatei am vazut cu si a fugarit proprii cet cu cainii , ei de fapt sunt doar o haita nesatula care o sa se sature chiar de la Dumnezeu!!!

  4. Oricum adevaratul Guvernul Meu era tot al lui OMV..sa schimbam denumirea tarii si oficial in OMVMANIA

  5. ….Iohannis a fost informat de către delegația OMV că, dacă nu va ”înghiți broscoiul MRU”, atunci UDMR-ul va destabiliza actuala coaliție politică prin ieșirea de la guvernare!” …
    Prostie mare.
    D-le autor, PNL si PSD au majoritate in Parlament si fara UDMR.
    Apropos, pentru toate relele din trecut, prezent si viitor, altii („strainii”), in special ungurii si rusii, au fost, sunt si vor fi de vina = doctrinala nationala mioritica. 😂

      • Nu sunt nici un VORONEANU , sunt rapanosu de Kostea Sugiuk Tiraspol , am 16 postari din 18 si tot nu ma satur de infiulecat k.kat .

    • Nu ați văzut cum au dat-o jos pe Viorica, deși PSD aveau majoritate (mică)? Au trădat in plen unii psd-isti, alții au lipsit, minoritățile au votat și și sau s-au abținut. Ce mai , că la bâlci. De aceea majoritatea larga ajută. Vai de noi de vine iar acest personaj.

    • Io suntara cu siocu mireu dischis si nu admir Viena , nu ii nisi o liebeda pi lac , doar nisti mormolosi si brioscoi in gropili de siub pasariela ……

      • iar ai inebunit handicapatule de ai inceput iarasi sa te maimutaresti ? nu esti destul de pocit si hidos ?

  6. Un alt local cunoscut al spionilor în Viena este și CANTINETA ANTINORI!…Dar cred că băieții știu demult acest lucru!…Am scris pentru cititorii de rând…

  7. Si-o iau astia in gura de la americani de le sar capacele, mai ales ca austriecii sint doar o anexa a Rusiei si a Gazprom.

  8. 1. Spotmedia . ro , astazi , 22.11.2022 , ora 18:00 , articol de profesor Valentin Naumescu : ” ULTIMUL IMPERIU : VIITORUL IMPREVIZIBIL ………………………………………….” . 2. DefenseRomania .ro , 22 noi 2022 , ora 12:30 : ” Generalul american Robert E. Wheeler , la DefenseRomania / Razboiul provocat ……………………………………….. ” – Editie Speciala a Obiectiv EuroAtlantic – VIDEO . 3. DefenseRomania . ro , 22 noi 2022 , ora 21:57 : ” Generalul american Robert E. Wheeler : ……………………………………. ” – Obiectiv EuroAtlantic – Interviu acordat in exclusivitate publicatiei DefenseRomania . 4. DefenseRomania . ro , 22 noi . 2022 , ora 18:59 , articol de Ciprian Dumitrache : ” Gruparea …………………………………………. …………………….”. 5. Aktual 24.ro , 22 noiembrie 2022 , articol de Victor Gheja : ” Kazahstan ………………………….. ” .

  9. Ati văzut cum s-a purtat deputatul ungur cu unguroaica de la Radio Romania,pe care o considera tradatoare? Cred ca avem ceva de invatat din asta.Nu trebuie sa ne linsam TRADATORII ci doar SA_I SCOATEM AFARA DINTRE NOI! Cât despre UDMR,la viitoarele alegeri va deveni O TRISTA AMINTIRE,o eroare a istoriei României!

  10. Adevarul .ro , astazi , 22.11.2022 , articol de Stefan Lica : ” Cand se termina razboiul din Ucraina . …………………………………………” – Opiniile a trei experti romani .

  11. Daca le plac asa de mult traficantii de arme si de copii de ce se mai chinuie sa tot faca alegeri in Romania???….primul ministru trebuie sa fie seful bordelului mondial…GHISLAINE MAXWELL….consiliata de PETROV, NUTZY-SPAIMA-PUTZY….si de VIKTOR BOUT.Ce tot puneti marionete,veniti cu jucatorii de baza…e campionatul mondial al mafiotilor si curvelor…oricum asta se practica laBucuresti incepand cu 1990-GeluVoican „revolutionarul”

  12. Bătutul câmpilor fără nicio grație. Teze supte din deget și însăilate stupid. Lipsite de orice urmă de logică.

    Trebuie început cu faptul că direcția de atac a ministrului de interne austriac nu e nicidecum România, ci Croația, Ungaria și, într-o oarecare măsură Italia. Ministrul austriac deplângea, printre altele, că doar în acest an, în țară sa au cerut azil cca. 15.000 de tunisieni… Care precis n-au înotat prin Marea Neagră și nici n-au trecut Dunărea voinicește! Băiatul are o problemă cu migrația ilegală spre țara lui și asta, for a change, nu e o problemă românească.

    Cât despre celelalte teze – sunt idioate ab initio și nici nu merită a mai fi comentate.

    • Sunt de acord cu tine, fiind tot mai evident că Tache a fost scos din porție la anumite meniuri … de informatii

  13. De ce nu-i bagam in ma-sa pe banditii astia? Si pe cei de la noi, aserviti si tradatori, si pe cei din afara, care au doar interesul sa spolieze Romania. Cateva streanguri isi asteapta musteriii, iar petrolul si gazele date gratis impreuna cu drepturile de exploatare asteapta sa redevina ale Romaniei prin anularea ca ilegale si neconstitutionale ale acelor contracte.

    • Constitutia e ceva neimportant intr-o colonie…..ptr ca ceea ce aveam inainte de 89 era o colonie a URSS,iar acum capitala Neo-URSS(asa numita pompos UE) penduleaza intre Bruxelles si Viena.Adica orice s-ar intampla precum zicea Caragiale..sa nu se schimbe nimic decat prin partile ne-esentiale.Chiritza din Barzoi merge cu Bubico la Viena,si asa mai departe.Bubico stai mumos mama,mergem la Viena sa lingem o cafea si dupa aia te duce mamitica sa faci pishu la Paris la magazinele lui NutzySpaimaPutzy,si pe urma cu Bica in Coata-Rica…Ham-Ham…Bordel cu aceleasi babe si bichoni..asta e UE zisa Neo-URSS.Vrei schimbare?Schimbi chilotii de azi cu cei de ieri…alta schimbare nu exista

  14. facem pariu ca ungureanu nu are curaj sa puna piciorul in Romania? stie probabil, o fi fost avertizat… nici mama austriei nu-i poate asigura certitudini… dupa modelul ladislau csendes…probabil.

  15. 1. Universul .net , 22.11.2022 : ” George Friedman / Polonia a fost pregatita sa actioneze ……………………………………” – George Friedman – Geopolitical Futures . 2. Universul . net , 22.11.2022 : ” SUA si UE sporesc ajutorul financiar ………………………………. ” – EFE si DPA , citate de AGERPRES . 3. Universul . net , 22.11.2022 : ” VIDEO / Situatie tensionata in studioul ………………………………….. ” – ONET.PL . 4. Comisarul . ro , astazi , ora 00:00 : ” Incredibile dezvaluiri ale unui general polonez , fost comandant strategic adjunct al NATO ” .

  16. Din cele prezentate rezulta urmatoarele:
    Austria este o sucursala a serviciilor ruse.
    MRU este recrutat de serviciile austriece.
    Iohannis are pe sora-sa maritata cu un rusofil din R.Moldova.
    Daca Iohannis il pune prim-ministru pe MRU, se inchide cercul si Moscova ii ghidoneaza pe toti.

  17. Mai conteaza ce sluga este pusa in fruntea coloniei? Anuntati-ne cand colonia nu va mai exista. Cred ca nu mei e mult pana atunci.

      • Io n-am viza , nu poci sa votiez in Romania , io il votiez pi Vadim . Vadim Krasnoselski al nostru , din Transnistria . Merji si dihoriu di Kostia la vot , ii zic io unde sa puna diestu .

    • Am inchis cercul , m-am lasat ghidonata de fantezie . Oricum , La munte si la mare / Si-n orice-mprejurare / Geanta Diplomat ( labuita ) / Ma face de …k.kat …..hihihihihi

      • MisuLivia -Diplomat ot sugiucul cu..rului
        Zoaie da occident,stoarfa cu clabuci
        Halera stricata pana-n fundul sufletului ei de plotoniera nebuna sri-sta Cand iti vei da Duhul tau imputit ,dracii te vor carabani repede in gheena!

  18. Alegerile sunt ca și ‘rezolvate’, Koveși – președinte, urmează un an rezervat turismului pentru KWI !

  19. O zi din viata mea:
    Era o zi de vara, de dimineata m-m trezit cu gandul la ceva prostioare. Răsfoind pagini de anunturi am gasit un domn care scria ca ofera mai multe tipuri de masaj printre care si erotic si prostatic pentru barbati. Bun… experiențele mele cu alti barbati au fost putine, cateva prin liceu cu colegi. Revenind la subiect, am scris un mesaj domnului spunându-i ca as vrea o sedinta de masaj dar nu am specificat ce fel de masaj, nu au trecut decat 2 3 minute si primesc raspunsul ca este disponibil si pot sa merg si adresa. Am luat un tramvai si am plecat spre locatia indicată de el. Ajuns la usa apartamentului lui, imi deschide usa un barbat la aprox 45 – 50 de ani, solid sau mai bine zis atletic, putin grizonat la par si cu putina barba. Am intrat, mi-a zis sa ma dezbrac si sa ma intind pe masa de masaj. M-am conformat, el a inceput cu un masaj relaxant la spate… umeri, a coborat apoi la picioare, ma simteam foarte bine la atingerile lui si începusem sa ma excit… cand trecea prin raza mea vizuala (masa de masaj are o gaura pentru fata) incercam sa ii vad umflatura de la pantalonii scurti pe care ii purta dar cam fara succes.. la un momentdat imi zice sa ma intorc, pentru a putea continua pe piept. Zis si facut…stand pe spate puteam mai usor sa il vad si uitându-ma la el am observat ca se tot uita la penisul meu care deja era vizibil prin boxeri, era semi-erect. La un moment dat ma intreaba: Daca stiu cum e masajul prostatei sau Daca mi s-a facut vreodata, eu răspunzând cu vocea sufocata ca nu. Atunci fara sa ma intrebe nimic imi trage boxerii jos rămânând in cucul gol in fata lui si imi zice sa ma intorc pe burta… apoi incepe sa imi maseze bucile, sa le desfaca usor, continuând in jos pe picioare si urcând cu atingeri fine printre picioare… si pana la gaura curului meu, lucru care ma excita teribil si ma facea sa ma frec cu penisul de masa si la un moment dat am simtit ca intra un deget in cur, nu ma durea, chiar imi placea si am scos un sunet usor..
    -ce stramt esti… spune el in timp ce cu degetul ma penetra iar cu cealalta mana ma masa pe buci si ma strângea de fiecare pe rand… lucru care ma excita teribil…dupa putin timp am simtit cum intra si al doilea deget, dr la fel era o durere f usoara care era aproape insesizabila datorita plăcerii si excitarii…
    Deja eram cu spatele arcuit, cu fundul ridicat in sus, ma miscam innebunit de placere dupa cum isi misca el mana iar cu cealalta mana ma masa cand pe buci, cand pe perineu ajungând pana la oua dar nu le atingea, doar usor de tot ca o adiere cu varful degetului… penisul imi era sculat beton si nu mai puteam, simteam in interior apăsarea lui pe prostata, eram in al nouălea cer, imi doream sa ma reguleze in cur… la un moment dat a scos degetele pentru a mai pune ulei si atunci mi-am ridicat si eu capul din gaura mesei, observând ca avea penisul scul, in pantalonii care ii purta fara chiloti… dar nu am indraznit sa fac nimic sau sa zic, am pus cuminte capul la loc, dar el a observat ca m-am uitat la penisul lui.
    Mi-a zis sa ma intorc, apoi m-a ridicat picioarele gen in pozitia misionar si a inceput sa ma maseze iar intrând usor in mine… de data asta cu 3 degete, chiar simteam si ma durea, dar cu cealalta mana imi mangaia usor penisul si asta ma facea sa tolerez durerea… si incepea sa imi placa… tot uitându-ma spre penisul lui mi-am luat inima in dinti si am pus mana… era tare si destul de groasa, ce am reusit eu sa identific prin pantaloni… nu a zis nimic ci a venit mai aproape de mine sa am acces mi bun la penisul lui, in timp ce ma masa tot mai intens. Am tras pantalonii in jos scoțând la iveala un penis superb, undeva la un 18 cm si groasa si un cap bine evidențiat, boase mari si umflate… am inceput sa o frec si imi doream tot mai tare sa o gust, si ma gandeam cum se simte in mine, imi era frica de cat de mare era… l-am tras spre mine si am inceput sa o ling, sa o iau incet in gura.. apoi imi spune sa merg cu el, eu năucit de cele întâmplate m-am dat jos de pe masa si l-am urmat… bazându-i curul bombat cu putin par pe el… era barbat adevarat… si gandul ca urma sa ma babardeasca ma excita teribil, penisul imi era tot sculat beton si in fund simteam niste furnicături foarte placute de la masaj… am ajuns in dormitor unde avea un pat mare, si-a dat jos si tricoul rămânând complet dezbracat si s-a intins pe spate in pat, facandu-mi semn sa ma pun peste el in 69… eu fara sa stau pe ganduri m-am pus peste el si dintr-o miscare mi-a înghițit toata scula… iar cu mainile ma tinea de coapse si ma misca in dute vino la el in gura.. ca sa ii intorc favorul am inceput si eu sa sug bunatatea lui de scula, nu ma pricepeam eu la deeptroath dar incercam sa o bag cat mai mult, o scoteam si ii luam boasele la lins, el ma sugea, apoi a inceput din nou sa se joace cu curul meu, habar nu aveam cate degete, nici nu imi pasa… simteam cum ma penetrează si cum ma suge in acelasi timp, lucru care ma facea sa nu imi pot dori altceva..

    • Io sunt „Barbu Gh .” , povestea asta ma excita si sunt deja inlantuit sub pasarela garii intr-un teribil 69 cu Gica contra sistemului , iubitul meu de-a pururi . Cred ca a dat un vant , mi-a picat instant parul din nas …

  20. Kostiusku , impotentule , nu te saturi sa furi pseudonime ? Nu esti nici un ” Barbu Gh ” , ca sa te exciti si sa intri in nirvana copiezi pasaje din carti porno gasite in geamantanele labuite si le asterni in National , acu m-am prins de ce citesti la lumina lunii ” Pisica in cizme ” , dihorule obsedat …

  21. Am auzit bai psihopatuleSugiuc ca iti regulezi nepotica de 4 ani Ai regulat-o pe ma-ta si acum ii cresti matii copilul !Buna fiinta schizofrenica a dobandit occidentul Unii ca tine ma fac sa nu vreau asemenea occident scarbos Fara voi bai boate deviate viata ar fi frumoasa Dar ati ajuns atat de stricati atat de gretosi ,atat de murdari si mizerabili incat ceilalti oameni normali va detesta bai fiinte dereglate !

  22. Nu inteleg de ce acest MERE-uta penal
    Nu sta la parnae cum este normal
    De ce acest ,tradator de tara
    Nu este la beci si se plimba pe afara

    Ce stoarfe vandute ne racaie tara
    Vandute pe bani la dusmanii de afara
    Carpe murdare cu creeri fierbinti
    Isi vand strabunii pe treizeci de arginti!

    Fira-i al dracului broscoi troglodit
    Iesit di caverna , limbric imputit!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger