Cauta

ALERTĂ! BAZA SECRETĂ A MAE, PUSĂ SUB SECHESTRU!

Ceva mai penibil, îngrijorător și de-a dreptul distrugător pentru bruma de credibilitate externă a oricum eșuatului stat iohannist nici că putea fi!

Percheziții cu sechestru la sediul MAE

Fiind vorba aici de descinderea procurorilor în biroul conducerii Direcției de Management și Resurse Umane din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. La sfârșitul anului trecut avertizam să fie lăsate larg deschise porțile sediului central al Ministerului Afacerilor Externe! Pentru că gardul este înalt și să nu fie nevoiți ”mascații” să îl sară.

Luminița Odobescu vedeți că subalternii or să facă ditamai coada la DNA

Și, din interes pur instituțional, chiar ne-am fi dorit ca de această dată să nu fi avut ”gura aurită”. Numai că ”inevitabilul” s-a întâmplat totuși și astfel ”Dosarul Concursurilor” de intrare în Corpul diplomatic și consular a trecut deja la ”next level” al anchetei.

Dosarul 156/35

Iar pentru deplina lămurire a descinderii iată că nu chiar atât de discrete pe cât au insistat unii a procurorilor la sediul central al Ministerului Afacerilor Externe, nu trebuie decât să reluăm ”lovitura” din 27 decembrie. Atunci când titram direct ” DOSAR 156/35: DNA ia cu asalt Externele”, avertizând că prima lună a anului 2024 va duce la descinderea anchetatorilor la sediul MAE, în ”Dosarul Concursurilor”! Ceea ce tocmai s-a întâmplat!

Ultimul denunț devastator

Astfel că, de această dată, publicăm informațiile intrate în posesia noastră nu doar ”ca să se știe că se știe”! Dar în primul rând pentru ca ”diplomații” implicați și mai ales pe cât de influenții, pe atât de ”acoperiții” lor ofițeri de legătură să înceteze presiunile deja la limita penalului exercitate pentru ”deturnarea” acestei anchete cu adevărat explozive. Una menită să arate că ”putreziciunea” din bună parte a Corpului Diplomatic și Consular de astăzi are drept cauză ”blătuirea” concursurilor de intrare – PE BANI, MULȚI BANI! – în această structură cheie a Ministerului Afacerilor Externe. Una care ar trebui să fie de elită…

În acest sens, ”ultimul avertisment” din 27 decembrie 2023 fiind cât se poate de concret. Iar de acum putem da drumul informațiilor și documentelor oficiale intrate în posesia noastră zilele trecute. ”Despre demnitarii, șefii MAE, noii diplomați și miliardari – cu tot cu beizadelele și sponsorii arabi- implicați în mega – ancheta deschisă de către Direcția Națională Anticorupție în data de 12 decembrie 2023.

Atunci când, de altfel, au avut loc și primele audieri în Dosarul Concursurilor MAE!

Conform informațiilor intrate în posesia noastră, martorii audiați în data de 12 decembrie 2023 confirmând pe deplin probatoriul din „loviturile” în care dezvăluiam că „putreziciunea” Corpului de Control și Evaluare Diplomatică – da,da, ăla condus de „bătrânul securist” care face 76 de ani, Ion Bogdan Pascu! – a alterat deja bună parte a întregii conduceri a Ministerului Afacerilor Externe.

Și cea mai bună dovadă că, de această dată va fi al naibii de greu de tocat în malaxorul propagandei noul dosar este faptul că, la doar câteva zile după ce Direcția Națională Anticorupție deschidea seria audierilor, judecătorii Curții de Apel Oradea se pronunțau și ei pe un caz similar. Decizia instanței de judecată din data de 21 decembrie 2023, în Dosarul cu numărul 156/35/2023 nefăcând decât să dea apă la moara procurorilor DNA”.

La 76 de ani bătrânul securist Pascu conduce Corpul de Control și Evaluare Diplomatică

La dosarul procurorului de caz ajungând deja și decizia Curții de Apel Oradea din data de 21.12.2023. Cea care reprezintă, fie deocamdată și parțial, începutul sfârșitului pentru caracatița angajărilor care sufocă MAE de atâta vreme. Un minister unde, după cum probează acum procurorii, intrarea în Corpul Diplomatic și Consular a ajuns să coste peste 50.000 de euro! Iar trimiterea la un post de consul „unde trebuie” între 300.000 și 1.500.000 de euro.

”Curtea de Apel Oradea

Nr. Unic (nr. Format vechi): 156/35/2023

Complet: P7 CAF

Tip soluție: Admite în parte cererea

Soluția pe scurt: Admite în parte acțiunea formulată de (…) în contradictoriu cu pârâții Ministerul Afacerilor Externe și ministrul Afacerilor Externe. Anulează parțial concursul desfășurat pentru admiterea în Corpul Diplomatic și Consular al României, profilul Afaceri Consulare, cu începere în luna noiembrie 2022, în ce privește pe (…), respectiv rezultatul obținut la proba scrisă, și dispune reluarea acestuia începând cu această etapă, cu respectarea dispozițiilor legale”.

”… Admite în parte cererea de intervenție principală formulate de (…) în contradictoriu cu pârâții ministrul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Externe. Anulează parțial concursul desfășurat pentru admiterea în Corpul Diplomatic și Consular al României, profilul Afaceri Consulare, cu începere în luna noiembrie 2022, în ceea ce o privește pe intervenienta principală la proba interviului, și dispune reluarea acestuia începând cu această etapă, cu respectarea dispozițiilor legale”.

Câți or fi intrat pe bune și câți pe bani în Corpul Diplomatic și Consular

ULTIMA ORĂ! SURSE CONVERGENTE apropiate documentării informative a anchetei în DOSARUL CONCURSURILOR MAE susțin că ar fi fost puse sub sechestru computerele și inclusiv unitatea centrală a Direcției Management și Resurse Umane! Cea în care, fiind vorba tocmai de către departamentul de ”resurse umane”, conține datele nu doar organizării concursurilor suspecte, dar și cele de identificare a tuturor angajaților Ministerului Afacerilor Externe! Cu nume, prenume, grad și statutul de ”funcționar special” prevăzut pentru pe ”deplin acoperiții” care activează în ”ilegalitate” externă! Astfel că, pur și simplu, a fost pusă sub sechestru întreaga BAZĂ SECRETĂ DE DATE a MAE!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Trucul prin care românii pot să ajungă să păcălească automatele sistemului de reciclare și să ia bani şi pe sticle care nu sunt în program
  • UPDATE. Informații noi despre starea lui Florin Piersic/„Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore”
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version