Cauta

Adevărații asistați sociali ai sistemului!

Nici nu au apucat barem să-și piardă doar o infimă parte din privilegiile financiare halucinante pe care le au la dispoziție de atâta amar de vreme, de pe când Gabi Oprea își închipuia că va fi lăsat să împărățească el ”sistemul”, că judecătorii și procurorii au început să urle ca din gură de șarpe să nu li se impoziteze pensiile speciale! Deci nu să nu li se taie, dar nici măcar să nu li se impoziteze ”specialele”, de zici că sunt IT-iștii corporatiști! Cei care la rândul lor sunt singurii ”români superiori” care nu sunt deranjați de ANAF!

Lia Savonea amenință cu sesizarea organismelor internaționale

Iar pentru a pune din prima presiune pe Guvern și pentru a o șantaja pe față pe Viorica Dăncilă, magistrații au dat deja un ultimatum public incendiar, prin care amenință premierul României că dacă le va impozita și lor pensiile speciale uriașe, atunci vor sesiza organismele internaționale că astfel s-ar ”afecta independența Justiției”!!!  Dar faptul că medicii sau  profesorii nu doar că nu au pensii speciale, dar li se impozitează ”la sânge”, dintotodeauna, și cele existente nu mai afectează calitatea actului medical sau a celui educațional??? Iar pentru ca tupeul Consiliului Superior al Magistraturii să fie deja unul pur și simplu ”obraznic”, iată că pe magistrați nu îi preocupă măcar că această măsură nu este luată doar împotriva lor, ci a tuturor celor din sistem, fie ei polițiști, militari sau din serviciile secrete. Astfel că prin ”săritul la beregata” premierului, procurorii și judecătorii vor ca doar ei să rămână singurii asistați sociali din întregul sistem!

Mai rău ca ”lăuzele”…

Și culmea este că vorbim de aceiași procuori din CSM care nu au binevoit să vină la serviciu de peste o lună, doar pentru ca astfel să boicoteze cvorumul ședințelor în acre ar fi trebuit oficilaizată procedura de numire a unui nou șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din justiție! Sau de un magistrat care s-a înscris și a rămas în cursa finală pentru desemnarea noului procuror european din partea României, dar nu a mai binevoit să vină să susțină interviul obligatoriu, cerând și obținând din partea ministrului Justiției o amânare de peste două săptămâni! Motivul fiind că este în concediu și chiar nu vrea să-și strice vacanța!!! Și uite cum, deși sunt menajați mai ceva ca ”lăuzele”, procurorii și judecătorii cer acum să rămână singurii asistați sociali ai sistemului!

Ultimele stiri

  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Exit mobile version