Cauta

Absolut incendiar! Documentul care a blocat intrarea Romaniei in Schengen!

Statul roman a cheltuit miliarde de euro in incercarea disperata de a intra in Spatiul Schengen. Accedere care, pe langa „orgoliul” de a trece granitele fara a te mai legitima, are o miza financiara imensa pentru economia tarii noastre.

Comisarul sef Aurelian Pavel (medalion) a facut propunerile pentru numirile ilegale de la Trident - Portul Constanta
Raportul MAI confirma numirile care au produs furia germanilor

De asemenea, in ultimii ani nu a fost politician mioritic care sa nu raguseasca decat a urlat public ca prioritatea numarul unu a Romaniei este aceeasi mult visata intrare in Schengen. Unii demnitari au facut cariera pe aceasta tema, altii, dimpotriva, si-au pierdut functiile. Insa opozitia Germaniei ramane de neclintit. Iar blocajul a intervenit dupa ce Ministerul de Interne german a descoperit numirile ilegale care au au avut loc la conducerea uneia dintre cele mai importante componente Schengen, Proiectul Trident – Port Constanta.

Culoarul chinezesc

Nu este un secret ca Portul Constanta reprezinta cea mai mare poarta comerciala de intrare in Uniunea Europeana. Drept urmare, cand s-a pus problema accederii tarii noastre si in Spatiul Schengen, cancelariile occidentale au solicitat masuri exprese de securizare a Portului, mai ales ca existau informatii ca pe aici trecea „culoarul chinezesc”, canalul preferat prin care marfa de contrabanda asiatica inunda piata vestica. Asa a aparut Proiectul Trident, o structura de informatii care a fost creata la solicitarea si cu sprijinul britanicilor si nemtilor, pentru a fi un adevarat „varf de lance” impotriva traficului international. Numai ca, la un moment dat, BkA ( n.r. – este vorba despre Politia Criminala Germana) a anulat finantarea cu fonduri a proiectului, din cauza unor numiri ilegale la varful acestei structuri de elita. Alaturi de germani, care au protestat vehement fata de lucrurile incredibile care se petreceau in Politia Romana, si reprezentantii autoritatilor olandeze si britanice s-au aratat siderate ca, pe banii lor, sunt luati de fraieri de catre partenerii romani.

Dispozitia 39

Dar ce a produs reactia finantatorilor europeni, care nu a mai putut fi indreptata nici macar cu organizarea, in mare pripa, a declansarii Operatiunii „Vami curate”? Este vorba despre o buclucasa Dispozitie 39, prin care, la propunerea comisarului sef Aurelian Pavel,  in „Trident” erau numite, din partea IGPR, doua persoane. Cine? Raportul fostului sef al Corpului de Control al MAI, chestorul principal de politie Aurel Vladulescu, este mai mult decat relevant. Pentru ca in respectivul document intrat in posesia noastra sta scris negru pe alb: „Se confirma ca in cadrul Proiectului Trident – Port Constanta au fost numiti un ofiter care nu a facut parte din structurile Politiei Romane si un ofiter care se afla in concediu pentru cresterea copilului”.

In numerele viitoare vom publica noi amanunte uluitoare care leaga direct acest raport de un alt document incendiar publicat in exclusivitate de ziarul nostru. Este vorba despre „lista rusinii”, care a dinamitat Ministerul de Interne.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Sindromul Havana – paranoia Occidentului. Ipoteza „Rușii au făcut-o” nu are probe
  • Întrebarea de 9 trilioane de dolari: cine plătește tranziția ecologică?
  • Exit mobile version