Cauta

Vaccinurile anti-Covid, ultima zvâcnire. Au apărut medicamentele

Tratamentele noi înlocuiesc vaccinurile anti-Covid

Goana isterică a guvernelor europene și nu numai de a vaccina și ce a rămas nevaccinat are, iată, o explicație. Gloria vaccinurilor anti-Covid apune și apune foarte repede, pentru că vin din urmă medicamentele. Odată aprobate și intrate în circuitul general, vaccinurile vor cădea în dizgrație, pentru că noile pilule fac chiar mai mult decât serurile de pe piață.

Valul Covid care mătură acum Europa pare să fie și ultimul de o asemenea amploare. Un val pe care România deja l-a depășit, e adevărat, cu pierderi foarte grele, cauzate de neputința criminală a autorităților de a asigura tratamente bolnavilor. Agresivitatea cu care se încearcă impunerea vaccinării are legătură cu cântecul de lebădă al companiilor producătoare, care au reușit într-un timp scurt să facă profituri record. Însă, pentru că vaccinul nu face ce ar trebui să facă un vaccin, adică să te imunizeze și să oprească infectarea și transmiterea virusului, cercetătorii și producătorii s-au reorientat din timp și scot acum pilulele anti-Covid, care funcționează chiar mai bine decât serurile pseudo vaccinale.

Primii anticorpi monoclonali apăruți pe piață au demonstrat clar o capacitate de a ucide virusul din fașă, permițându-le bolnavilor să-și obțină și imunitatea naturală, mult mai puternică decât cea dată de un vaccin. Luptele au fost grele pe piața companiilor de medicamente și probabil că s-a întârziat cât de mult s-a putut autorizarea și producția noilor tratamente. Acum însă, tot mai multe companii depun cereri de autorizare pentru medicamente anti-Covid, unul mai eficient ca altul și toate, separat, mai eficiente ca vaccinul. Tocmai de aceea este absolut evident că, în foarte scurt timp, vaccinurile vor dispărea definitiv de pe piață. Vaccinul anti-Covid nu va mai deveni nici măcar un fel de antigripal, pe care să-l faci la începutul sezonului rece. De ce? Pentru că, spre deosebire de gripă, unde cercetările au fost anemice, în Covid cercetările au fost la un nivel și de o amploare unice în istoria medicinii, astfel că au apărut foarte multe tratamente de succes.

Pilula Pfizer

Cu un profit asigurat încă pe termen lung, dat fiind contractele uriașe cu Uniunea Europeană, care a achiziționat în exces vaccinuri, din care România s-a remarcat cu o comandă de 120 milioane de doze, Pfizer și-a pregătit deja continuitatea în Covid, ieșind cu un antiviral extrem de eficient. Astfel, pilula Pfizer, care se va numi Paxlovid, a demonstrat o eficienţă de 89% în prevenirea riscului de spitalizare sau de deces dacă este administrată în primele trei zile de la apariţia simptomelor. Compania Merck va scoate în cel mult o lună mult așteptatul molnupiravir, un antiviral autorizat deja în Regatul Unit. Pe lângă acestea, tot mai multe companii au început să producă anticorpi monoclonali, care s-au dovedit a fi un fel de supervaccin care îți dă imunitate naturală. Foarte aproape de a scoate pe piață un vaccin care stimulează imunitatea celulară sunt germanii și britanicii. La un astfel de vaccin lucrează, fără niciun sprijin de la Guvernul României, și Institutul Oncogen, sub conducerea prof. dr. Virgil Păunescu. Odată apărut acest nou tip de vaccin, care conferă imunitate pe cel puțin 11 ani, nu numai vaccinurile ARN mesager vor fi îngropate, ci însăși virusul Covid.

Gheorghiță își schimbă poziția

Până și Valeriu Gheorghiță al nostru a început să-și schimbe discursul, arătând că vaccinul anti-Covid, cumpărat de Guvern în cantități indecente, nu va fi administrat din șase în șase luni, ci doar în sezonul rece. ”Virusul nu va ieși din circulație, dar vom trece în perioada în care virusul rămâne mai ales, mai intens, când e frig. Noi sperăm ca din a doua jumătate a anului 2022 să intrăm în perioada post pandemică. Este posibil ca anul viitor să apară alt vaccin adaptat perioadei de după pandemie”, a afirmat Valeriu Gheorghiță.

Ultimele stiri

  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Exit mobile version