Cauta

Triajul de la Aeroportul Otopeni s-ar putea desfăşura mai rapid. Decizie de ultimă oră a celor de la DSP!

aeroport

Interceptări DNA spectaculoase în dosarul ”Mită la Aeroportul Otopeni”: ”Dacă vrea să dispară un om, dispare!”

DSP a deschis, miercuri, mai multe puncte de control pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, ceea ce duce la scurtarea timpului de aşteptare.

DSP a deschis 8 puncte de control

Începând de azi, 10 martie, pe fluxul de sosiri internaţionale al aeroportului Henri Coandă, vor funcţiona 8 puncte de control ale DSP, faţă de 3 până acum.

Aceasta va conduce la scurtarea substanţială a timpului de aşteptare la control pentru pasagerii care sosesc din ţări aflate pe lista galbenă„, a transmis, miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Identificarea resurselor necesare pentru suplimentarea personalului DSP din aeroport s-a realizat prin implicarea directă a reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, ai Ministerului Transporturilor şi infrastructurii alături de cei ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai CN Aeroporturi Bucureşti.

Miercuri, au fost raportate 4.564 de cazuri noi

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.564 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

Până la data de 10 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 840.116 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 770.854 de pacienți au fost declarați vindecați – conform GCS.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 933 de persoane au fost reconfirmate pozitiv„, se menționează în raportarea de miercuri, 10 martie.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version