Cauta

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, făcuţi PRAF de un specialist din SUA! Mărul discordiei: certificatul verde

rafila-si-cercel

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, făcuţi PRAF de un specialist din SUA! Mărul discordiei: certificatul verde

Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, ambii parlamentari din partea PSD, au fost criticaţi dur de epidemiologul Cristian Apetrei, de la Universitatea Pittsburgh. Mărul discordiei: certificatul verde, pe care cei doi nu-l susţin sută al sută.

Adică, Rafila şi Cercel s-au opus impunerii acestui green-pass la locul de muncă, în orice condiţii.

PSD-iştii, acuzaţi de politicianism

„Din păcate, aţi optat pentru un politicianism de doi bani. Sorry. Prin cele două declaraţii aţi făcut la fel de multe deservicii luptei antipandemice ca şi Răzvan Constantinescu, Monica Pop, Adina Alberts sau Genoveva Dragnea”, a scris epidemiologul Cristian Apetrei despre comentariile făcute de cei doi medici.

Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, medicul infecţionist Adrian Streinu-Cercel s-a declarat împotriva proiectului de lege care introduce obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă.

Şi Rafila gândeşte la fel: ″În ce priveşte certificatul verde COVID, cred că în România am făcut două lucruri greşite, apropo de comunicare.

Nu am explicat ce este certificatul verde şi nu am explicat foarte clar că aceste certificat verde nu presupune exclusiv vaccinarea – vaccinarea, sigur, trebuie încurajată -, ci şi testarea şi, bineînţeles, trecerea prin boală.

Unul dintre elementele importante pe care le-am menţionat în întâlnirea cu cei de la Comisiile de sănătate este accesul universal la testare.

Am discutat lucrul ăsta şi el trebuie să existe, el nu trebuie să descurajeze sau să înlocuiască vaccinarea, dar, pe de altă parte, limitarea testării nu face altceva decât să agraveze situaţia”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version