AcasăCORONAVIRUSLista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, 5 noiembrie 2021. Noi state au...

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, 5 noiembrie 2021. Noi state au intrat pe lista roşie!

pasapoarte covidLista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, 5 noiembrie 2021. Noi state au intrat pe lista roşie!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat, într-o ședință organizată online, lista cu clasificare a țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată.

Astfel, lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Cehia, Ungaria, Danemarca şi alte câteva ţări au intrat în zona roşie.

Deciziile CNSU de vineri, 5 noiembrie 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 5 noiembrie 2021, Hotărârea numărul 99 privind stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în unitățile de învățământ, în contextul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, într-o ședință organizată online seara trecută, CNSU a aprobat Hotărârea 97 privind aprobarea Listei cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată și Hotărârea 98 privind acceptarea donației oferită de Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie ce constă în măști faciale de uz medical.

Ţări noi pe lista roşie

Astfel, în zona roșie au intrat Cehia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Luxemburg, Maldive și Insulele Cayman.

Ţări noi pe lista galbenă

În zona galbenă au intrat, din zona roșie, în urma scăderii incidenței, Statele Unite ale Americii și Saint Kitts și Nevis, iar din zona verde, în urma creșterii incidenței Polonia, Norvegia, San Marino și Andorra.

Ţări noi pe lista verde

În zona verde au intrat Israel, Cuba, Costa Rica, Guyana, Bahamas, Grenada, Sint Maarten, Antigua și Barbuda și Insulele Virgine ale Statelor Unite.

author avatar
Andrei Ștefan
402 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger