AcasăCORONAVIRUSPrimul centru de vaccinare non-stop din București, deschis în Sectorul 3

Primul centru de vaccinare non-stop din București, deschis în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 a deschis, astăzi, primul centru de vaccinare anticovid cu program non stop din București. Acesta este amenajat în zona centrală a Capitalei, pe strada Nerva Traian nr. 1, într-o locație complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, centrul nou deschis este și singurul loc unde  te poți vaccina la orice oră împotriva maladiei cauzată de virusul SARS COV 2. 

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer. Centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare. Intrarea se face prin Strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii. Primăria Sectorului 3 a fost și este o mare susținătoare a vaccinării și în general a sănătății publice, vaccinarea fiind momentan singura metodă prin care putem diminua efectele tragice ale acestei pandemii.

Prezent la deschiderea centrului, Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a ocupat direct de amenajarea centrului, a declarat:

“Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe Strada Nerva Traian, o locație în care există și locuri de parcare, și transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare.”

Primarul a povestit, vizibil afectat, faptul că un prieten de-al său, tânăr și sănătos, dar nevaccinat, s-a îmbolnăvit și a murit chiar ieri din cauza maladiei Covid 19. Cu această ocazie, primarul Sectorului 3 i-a îndemnat pe toți bucureștenii să nu mai întârzie momentul în care se vor vaccina și să apeleze cu încredere la această modalitate de a preveni îmbolnăvirea cu Covid 19.

Centrul de vaccinare de pe Strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. Cetățenii se mai pot vaccina anti-covid și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) , aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) de pe Calea Vitan.

author avatar
Andrei Coman
229 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai, astia cre vreti sa faceti rost de niste hartii, stit voi de care, mergeti pe acolo nopatea, asa pe la orele 3-4, cand pana si sobolanii rosii dorm, adica aia din parlament, si cu 300-500 de iepuroi s-a rezolvat problema !! Dar grabiti-va, ca vedeti ca mai sunt inca minim 2 milioane din falsele alea de multe milioane vaxxinati pe bune in cap ai lui Matu, asa ca aveti concurenta acerba, dar va descurcati voi, ce naiba !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai Nicusor, bai primarul lui peste prajiti, mai taieti din pletele alea de nerd de biblioteca, ca sa ti se vada inteligenta nativa !! Ha ha ha 🙂 Bai, ziua si circul acolo la astia din Bukale, deja sunt destinatia no. 1 a turistilor japonezi care cauta de mult timp O asa de mare si frumoasa gradina zoologica in aer liber, multumim din inima pentu multiplele zboruri joase ale diferitelor avioane/elicoptere care tot imprastie ceva in marile orase din colonia aia de kakat !! Multumim din inima partidului, numai celui unic nazist-progresist, sa ne traiti si sa ne muriti !! Sieg Heil, Sieg Heil, trec esentialii arieni si puri 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri