Cauta

Actorul Mugur Mihăescu, vaccinat cu două doze, are COVID. Cum se simte: „Este ca un…” – VIDEO

Actorul Mugur Mihăescu, vaccinat cu două doze, are COVID. Cum se simte: „Este ca un...” - VIDEO

Actorul Mugur Mihăescu, vaccinat cu două doze, are COVID. Cum se simte: „Este ca un...” - VIDEO (sursa foto: realitatea.net)

Actorul Mugur Mihăescu, cunoscut multora după ce a făcut parte din grupul umoristic „Vacanța Mare”, a povestit că are COVID-19.

Actorul în vârstă de 54 de ani a dezvăluit că este vaccinat cu două doze. Și a explicat cum se simte. „Da, sunt vaccinat cu două doze. Da, am COVID. Eu am zis că am Omicron, nu am făcut secvenţierea, (…) doar că am venit din Spania, unde sunt sute de mii de cazuri pe zi. (…) Imediat, a doua zi, nevasta mea a avut simptome, pe urmă am avut și eu. Vreau să le spun tuturor că este ca un guturai”, a declarat Mugur Mihăescu, duminică seară, la Antena3.

Acesta a dat de înțeles că are o formă ușoară. ”N-am avut absolut nimic, este un guturai. Sigur, ai nasul înfundat, sinusurile îți zvâcnesc, ai puțină răgușeală în gât, (…) o tuse din asta, în gât, dar atât. Nu este o gripă (…) gripa este horror. Aici este un guturai”, a susținut actorul.

YouTube video player

Cele mai recente date venite de la MS cu privire la totalul cazurilor depistate cu varianta Omicron în România

Cele mai recente date venite de la Ministerul Sănătății, în 7 ianuarie, cu privire la numărul cazurilor de infectare confirmate la nivel național cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 indicau faptul că au fost depistate 295 de cazuri.

„Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat astăzi, 7 ianuarie 2022 confirmarea a 112 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului SARS-CoV-2.

Este vorba despre 48 de bărbați și 64 de femei cu vârste cuprinse între 0 și peste 80 de ani din municipiul București și 19 județe.

Un număr de 11 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia, Franța, Tanzania, Bulgaria, SUA și Austria. Dintre cele 112 cazuri înregistrate, 37 sunt nevaccinate anti-COVID 19.

Probele au fost lucrate în laboratoarele INBI Matei Balș și INCDMM Cantacuzino”, s-a transmis într-un comunicat al MS, pe 7 ianuarie.

Ultimele stiri

  • Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic
  • Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici
  • Motivele pentru care Volodimir Zelenski nici nu vrea să audă de un armistiţiu cu Rusia pe durata Jocurilor Olimpice 2024
  • Horoscop – sâmbătă, 18 mai 2024. Nativii care trebuie să pună piciorul în prag şi să pretindă mai mult respect
  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Exit mobile version