AcasăSOCIALExperiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut...

Experiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut de pe ATV într-o râpă

Experiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut de pe ATV într-o râpăExperiență înfiorătoare! Un adolescent a ajuns la spital, după ce a căzut de pe ATV într-o râpă (sursa foto: captură video)

O plimbare cu ATV-ul, la munte, în a doua zi de Crăciun, s-a transformat într-o experiență dramatică pentru un băiat în vârstă de 15 ani. Tânărul a ajuns la spital.

Adolescentul a trecut prin momente grele, după ce a căzut, de pe un ATV, într-o râpă, rănindu-se la picior. În ajutorul băiatului au sărit salvamontiștii din Bușteni. Din câte s-a aflat, accidentul a avut loc în Munții Baiului.

Băiatul se afla împreună cu părintele său, dar și cu alte persoane, în momentul în care s-a produs nefericitul episod. Încă nu se știe cum de a ajuns băiatul să cadă de pe ATV, ce s-a aflat este faptul că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Salvamont: „A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie”

Acesta se afla cu tatăl său și cu alți prieteni la o plimbare cu ATV-urile pe un drum foarte alunecos, acoperit cu zăpadă. Nu se știe încă din ce motiv, victima a căzut de pe ATV și s-a prăbușit peste 10 metri într-o râpă.

A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie”, din câte au anunțat, în seara zilei de duminică, 26 decembrie, reprezentanții Salvamont Bușteni, via Facebook.

Către locul în care s-a produs accidentul s-au îndreptat atât salvamontiștii din Bușteni, cât și reprezentanți ai ISU. Adolescentul a primit primele îngrijiri chiar la locul incidentului. A fost transportat apoi cu o targă până la un drum forestier, de unde a fost preluat de un UTV

Salvamont și coborât de pe munte, potrivit aceleiași surse. Adolescentul a fost preluat apoi de un echipaj SMURD și dus la spital.

250 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger