AcasăSOCIALMomente de groază. O mașină în care se aflau cinci tineri a...

Momente de groază. O mașină în care se aflau cinci tineri a căzut într-o râpă. Salvatorii le-au sărit în ajutor

Momente de groază. O mașină în care se aflau cinci tineri a căzut într-o râpă. Salvatorii le-au sărit în ajutor (sursa foto: facebook/ISU Mureș)

Un accident cu urmări severe a avut loc la primele ore ale zilei de marți, în județul Mureș. Salvatorii au intervenit pentru a ajuta victimele, două persoane fiind găsite încarcerate.

Din motive necunoscute încă, dar care urmează să fie lămurite în cadrul unor cercetări pe care le vor face oamenii legii, un autoturism în care se aflau cinci tineri a ieșit de pe carosabil și a căzut într-o râpă. E vorba despre două fete și trei băieți în vârstă de aproximativ 18 ani, din câte au informat reprezentanții ISU Mureș.

Accidentul a avut loc între localitățile Isla și Damieni. La fața locului au intervenit pompierii militari, dar și două ambulanțe SMURD și o ambulanță de la Serviciul Județean.

Salvatorii le-au găsit pe cele două tinere încarcerate, astfel că pompierii au intervenit urgent pentru a le extrage din mașină. După ce s-a încheiat intervenția de descarcerare, acestea au ajuns în grija echipajelor de prim-ajutor aflate la fața locului. Ceilalți trei tineri au ieșit singuri din mașină.

Toate cele cinci persoane implicate în acest accident au fost duse la spital, la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe) SMURD Târgu Mureș.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger