AcasăEconomieCreşte puterea de cumpărare a românilor? Bonurile de masă vor valora mai...

Creşte puterea de cumpărare a românilor? Bonurile de masă vor valora mai mulţi bani. La ce sumă ajung?

angajati

Tichete de masă vor avea o valoare mai mare. Le vor fi acordate unor milioane de români, începând cu data de 1 august 2023. Ulterior, de la 1 ianuarie 2024, urmează o nouă majorare.

Reprezentanții Guvernului, ai sindicatelor și patronatelor s-au întâlnit, astăzi, la prima reuniune a Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social coordonată de premierul Marcel Ciolacu.

Un bon de masă = 35 lei

Astfel, guvernanţii, sindicaliştii şi patronatele au agreat majorarea valorii tichetelor de masă începând cu 1 august 2023 la 35 de lei, iar începând cu 1 ianuarie 2024, la 40 de lei.

În perioada imediat următoare vor fi aprobate, la nivelul Guvernului, actele normative pentru aplicarea acestei decizii.

Ce obiective are Guvernul?

Așa cum ne-am angajat, vom veni în continuare cu măsuri pentru reducerea inflației astfel încât să închidem acest an cu o rată a inflației cu o singură cifră, iar pentru anul viitor avem o viziune sustenabilă și predictibilă de susținere a economiei și de creștere a nivelului de trai.

Sunt teme extrem de importante asupra cărora ne vom consulta permanent cu partenerii sociali”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

Creșterea nivelului de trai, reducerea inflației, asigurarea stabilității economice, deschiderea mai multor apeluri de proiecte finanțate prin cadrul financiar multianual 2021-2027 au fost, de asemenea, pe agenda discuțiilor între reprezentanții Guvernului și partenerii sociali.

author avatar
Andrei Ștefan
353 afisari

1 COMENTARIU

  1. La AMANET AUTO nu exista in timpul contractului o crestere a comisionul. La Amanet Auto se plateste doar comisionul stabilit prin contract indiferent de cresterea Robor sau a altor indicatori ascunsi in contractele de credit.
    Noi practicam comisioane decente iar in 10 minute pleci cu banii.
    Ai nevoie doar de actele masinii si buletinul.
    Informatii la telefon 0724998826
    http://www.amanetcar.ro
    #amanet auto
    #automobile
    #masini
    #amanetauto

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger