AcasăSOCIALCare va fi valoarea bonurilor de masă pe care le primesc salariaţii...

Care va fi valoarea bonurilor de masă pe care le primesc salariaţii în aprilie, înainte de Paştele 2023

Potrivit unui proiect Ordin al Ministerului de Finanțe şi Ministrului Muncii, se propune ca valoarea maximă a unui tichet de masă să rămână la 30 de lei cel puțin până în septembrie 2023. Documentul vizează semestrul I al anului, însă vorbim, mai precis, de perioada aprilie – septembrie.

O nouă majorare ar putea să intervină abia începând din octombrie 2023, după ce se stabilește valoarea pentru semestrul II.

Bonul de masă în aprilie 2023 = 30 lei

Ce prevede proiectul de Ordin pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2023:

Pentru semestrul I al anului 2023, începând cu luna aprilie 2023, valoarea nominală a unui tichet de masă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1045/2018, cu modificările ulterioare, nu poate depăși cuantumul de 30 de lei.

author avatar
Andrei Ștefan
2.601 afisari

1 COMENTARIU

  1. Spurcații de politicieni au cantină în care plătesc prețuri derizorii;să mănânce ei de 30 de lei de pe piața liberă!oricât s ar limita omul, oricât și ar cumpăra produsele cele mai ieftine din piață, oricât și ar găti acasă, nu are cum hrana zilnică să l coste doar 30 de lei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger