AcasăȘTIRI EXTERNERUSIA ARDE CA O TORȚĂ! Atac cu cocktailuri Molotov la un birou...

RUSIA ARDE CA O TORȚĂ! Atac cu cocktailuri Molotov la un birou de recrutare din Siberia! – VIDEO

recrutareRĂZBOI ÎN UCRAINA. Atac cu cocktailuri Molotov la un birou de recrutare din Rusia - VIDEO

Un birou de recrutări militare din Siberia a fost atacat cu mai multe cocktailuri Molotov. Autorul este un tânăr care a fost surprins pe camere în timp ce arunca cu cocktailuri în clădirea centrului.

Înregistrarea, care pare obținută de la o cameră de supraveghere, a fost făcută în orașul Nijnevartovsk din districtul autonom Hantî-Mansi, aflat în vestul Siberiei. Ea a fost redistribuită pe Twitter de jurnalistul Kevin Rothrock, editor-șef la site-ul independent de investigații Medusa.

Au fost aruncate 7 cocktailuri Molotov

Cel puțin 7 cocktailuri Molotov par să fi fost aruncate în clădire de o persoană în timp ce o alta pare să stea de pază, ambele fiind apoi văzute fugind de la locul faptei la sfârșitul înregistrării, notează Rothrock.

Nu este clar când au fost surprinse imaginile, însă ele vin în contextul speculațiilor potrivit cărora președintele Vladimir Putin s-ar pregăti să declare oficial război Ucrainei pe 9 mai, când se sărbătorește Ziua Victoriei în cel de-Al Doilea Război Mondial.

author avatar
Andreea Vlad
576 afisari

9 COMENTARII

  1. si au scapat? asa si? tot carne de tun ajung, daca nu acum in viitor in siria sau mai stie dracu’ pe unde? ce mare diferenta e ca scapa de razboiul din ucraina ca doar rusii nu sunt implicati numai aici. vai capul lor! si ce mi-e in rusia ce e si in state cam tot un drac!

  2. POLITICA RUSIEI FIE EA TARISTA SOVIETICA SAU ACTUALA A FOST PE PRINCIPIUL „DEZBINA SI STAPANESTE „,OPOZANTII N-AU FOST INTODEAUNA INPUSCATI !,AU FOST DEPORTATI IN SIBERIA !,AM INTALNIT IN SIBERIA :UCRAINIENI ,POLONEZI ,BASARABENI !, REACTIA LA DICTATURA MAI ALES A TINERILOR ESTE UNA VIOLENTA.
    EXPRESIA „RUSIA ARDE CA O TORTA” ESTE O EXPRESIE BOMBASTICA -EXAGERATA SI ESTE MARCA JURNALISMULUI DE 3 PARALE PRACTICAT DE CEI CARE SCRIU LA COMANDA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger