AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov. Imagini virale – VIDEO

tancTanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov. Imagini virale - VIDEO

Și ucrainencele iau parte la războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei. Dovadă stă o înregistrare video, care surprinde curajul de nedescris al unei femei.

Recent, pe rețelele sociale au apărut imagini cu o femeie care, aflată într-un autoturism, aruncă cocktail-uri Molotov într-un tanc.

În videoclip se vede cum femeia, care se află pe scaunul din dreapta șoferului, aruncă sticla incendiară către tancul rusesc în timp ce mașina în care se află trece pe lângă acesta.

Cocktailul Molotov ia foc imediat și cuprinde tancul, dar și mâna dreaptă a femeii. Ulterior, filmarea este întreruptă, așa că nu este clar ce s-a întâmplat după, dar cel mai probabil aceasta a suferit arsuri.

Femeile prepară cocktailuri Molotov

Recent, imagini cu un grup de femei din Ucraina care s-au mobilizat și prepară cocktailuri Molotov pentru a întâmpina trupele Rusiei au făcut înconjurul internetului.

În Dnipro, femei și bărbați au fost filmați în timp ce aranjează sticle pentru a le umple cu alcool și spumă de polistiren.

Protest inedit la Berdiansk

Imaginile incredibile au fost surprinde în Berdiansk, oraş capturat de forţele ruse.

Localnicii au ieşit în stradă și au cântat imnul Ucrainei printre blindatele rusești.

„Ne-au informat că toate clădirile administrative se află sub controlul lor și că preiau controlul asupra clădirii comitetului executiv”, a spus Alexander Svidlo, primarul din Bersiansk, adăugând că toți membrii sediului operațional au părăsit clădirea.

author avatar
Andreea Vlad
931 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger