Cauta

Horoscop 7 iulie 2014 – Luna in Scorpion, Venus sextil Uranus! Foarte aventurosi in dragoste

BERBEC

Iubirea si relatiile sociale pot deveni foarte complicate. Trebuie sa ajungeti la un compromis, chiar printr-un truc, numai sa obtineti starea de bine pe care o doriti. Sunteti foarte buni la improvizatii!

 

TAUR

Nu sunteti in apele voastre. Vreti sa va satisfaceti placeri lumesti nu chiar atat de costisitoare, insa nu sunt bani suficienti. De unde si olecuta de samanta de scandal. Azi, e o dinamica destul de fierbinte in jur.

 

GEMENI

Venus in Gemeni va orienteaza spre propria imagine, careia vreti sa-i aduceti „imbunatatiri”. Rutina, oamenii din jur, mereu aceiasi, va pot plictisi. Iesiti in „decor”, pe la magazine, sa va schimbati look-ul, dupa posibilitati.

 

RAC

Dragostea, relatiile de prietenie pot crea unele dezamagiri azi, poate si pentru ca aveti asteptari nerealiste, desprinse din vise. Trebuie si sa analizati cam cat timp le-ati acordat pana acum persoanelor dragi.

 

LEU

Energiile astrale se manifesta azi cu putere, dar pot fi inselatoare. Cu obiectivitatea stati azi cel mai rau, drept pentru care riscati sa va aprindeti din orice remarca nevinovata. Stati departe de decizii importante!

 

FECIOARA

Nu prea va gasiti cuvintele potrivite azi, dar va incapatanati sa nu taceti! Incercarea de a fi politicosi nu tine la voi, ba, mai mult strica. Nu mai incercati sa multumiti pe nimeni! Multumiti-va doar pe voi insiva!

 

BALANTA

Venus e in Casa IX, a marilor idei, si de acolo va impulsioneaza popularitatea. Aveti o imaginatie bogata care va stimuleaza gandirea si practica. Aveti ocazia sa va reparati relatiile care merita pastrate.

 

SCORPION

Va simtiti oarecum exclusi din cercurile de prieteni! Este posibil sa fie asa, dar „excluderea” este direct proportionala cu spiritul vostru critic. Emotional, sunteti azi la apogeul intensitatii, asa ca feriti-va de provocari.

 

SAGETATOR

Excese in toate si, evident, uneori insotite de erori. Invatati sa admiteti vina, chiar daca este imbracata foarte inteligent in diferite scuze. Partea buna este ca energiile astrale va imping azi in afara situatiilor dificile.

 

CAPRICORN

Comunicatiile sunt periclitate azi, asa ca nu va grabiti sa trimiteti un mesaj fara sa va asigurati ca acesta contine exact ideile pe care voiati sa le impartasiti. Emotiile sunt la un nivel ridicat, de aceea cu posibil impact negativ.

 

VARSATOR

Conflict interior intre partea voastra responsabila si cea extrem de indulgenta fata de propriile placeri. Cert este ca nu trebuie sa neglijati niciuna. Marea nevoi de afectiune se datoreaza planetei Venus in casa placerilor.

 

PESTI

Lipsa de securitate materiala si neincrederea in actualii parteneri va pot indrepta azi intr-o cu totul alta directie decat cea pe care va aflati. O parte din voi doreste schimbarea radicala. E nevoie de ceva nou, dar nu chiar radical.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version