Cauta

Un pasager a încercat să intre în cabina piloților: „Oprește acest avion!”. Incredibil ce a urmat, totul a fost surprins pe camerele de înregistrare – VIDEO

avion

Un pasager a încercat să intre în cabina piloților: „Oprește acest avion!”. Incredibil ce a urmat, totul a fost surprins pe camerele de înregistrare - VIDEO

Un avion a fost deviat după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloţilor. Bărbatul a fost imobilizat de echipaj şi alţi pasageri.

Avionul aparținând companiei aeriene Delta Air Lines realiza un zbor intern în SUA pe ruta Los Angeles – Nashville, când s-a produs incidentul. Aparatul de zbor a fost deviat către New Mexico, vineri după-amiază, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloţilor.

Echipajul și alți pasageri au reușit să-l rețină pe bărbat, până când acesta a putut fi predat FBI-ului. Potrivit companiei aeriene, bărbatul care a provocat incidentul aviatic a fost descris drept „neascultător”.

Pasagerul, imobilizat cu o funie

Filmările făcute la bordul aeronavei îl surprind pe bărbat, legat la mâini şi la picioare, descălţat, înconjurat de pasageri şi membri ai echipajului de zbor, în timp ce repetă „Opriţi avionul!”.

Conform imaginilor video difuzate pe rețelele de socializare, o însoțitoare de zbor și câțiva pasageri i-au legat bărbatului mâinile și picioarele cu un cablu galben, apoi l-au dus în spatele avionului, unde a fost așezat cu fața în jos pe un scaun.

Aeronava a fost apoi deviată spre Albuquerque International Sunport, unde bărbatul a fost predat FBI. „Mulţumim echipajului şi pasagerilor zborului Delta 386… care au ajutat la reţinerea unui pasager neascultător în timp ce zborul a fost deviat către Albuquerque”, a transmis linia aeriană printr-un comunicat.

În timpul incidentului din avion, nici o persoană nu a fost rănită. „Nu a existat nicio amenințare pentru călători”, a transmis FBI. Zborul și-a reluat ulterior călătoria către Nashville, a anunțat un purtător de cuvânt al aeroportului din Albuquerque.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version