AcasăNewsAvion întors din drum chiar înainte să decoleze de la Bucureşti. Pasagerii,...

Avion întors din drum chiar înainte să decoleze de la Bucureşti. Pasagerii, debarcați de urgență

avionANAF a început să pună sechestru pe aeronave Blue Air. Compania mai operează doar două avioane

Un avion al companiei aeriene Blue Air, care călătorea de la București la Timișoara, a fost întors din drum chiar înainte de decolare.

Zborul era programat la ora 07.30. După îmbarcare, avionul a fost pus în mișcare, moment în care s-a auzit un zgomot care i-a îngrijorat pe membrii echipajului. Pasagerii descriu zgomotul ca pe ”un șuierat puternic”.

Conform primelor informaţii, din motive tehnice, zborul OB 3087 Blue Air, pe ruta București Timișoara, s-a întors la bază. După ce s-a deplasat puțin pe pistă, nu a mai apucat să decoleze după ce  la bordul avionului s-a auzit un zgomot puternic. În acel moment, pasagerii s-au panicat și decolarea a fost oprită.

Avionul, dus la bază pentru verificări

O echipă tehnică a venit la fața locului și a luat decizia ca aeronava să nu mai decoleze. În acest moment, pasagerii avionului sunt pe aeroport și așteaptă o decizie din partea companiei aeriene. Ei au fost anunțați că un autobuz îi va duce înapoi în aeroport până ce o echipă tehnică va efectua verificările necesare.

Echipajul a hotărât imediat să readucă avionul la bază pentru verificări suplimentare, potrivit Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
598 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce curaj a avut Colonelul Lindemberg să se avetureze în primul zbor peste Atlantic ! ! Smaranda Brăiescu a deținut rcordul mondial la parașutism !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger