Cauta

Stare de urgență în SUA! Ninsori record, 75 de milioane de americani afectați, numeroase zboruri anulate – VIDEO

zapada

Statele Unite ale Americii sunt paralizate de o furtună de zăpadă. În ultimele ore au căzut troiene de zăpadă, îngropând orașele din nord-estul teritoriului în nămeți. Meteorologii vorbesc despre pericolul unui „ciclon-bombă” și „ninsori istorice”.

Autoritățile au avertizat că furtuna de zăpadă urmează să se intensifice rapid, iar temperaturile vor fi extrem de scăzute. Avertizări de viscol au intrat în vigoare în mai multe state, inclusiv Carolina de Nord, Pensylvania și New York.

Major Blizzard hits Boston and New York, USA (Jan. 29, 2022) Snow storm in US East Coast

Viscolul afectează peste 75 de milioane de locuitori. În New York și New Jersey a fost declarată stare de urgență, iar guvernatorul New York-ului i-a îndemnat pe oameni să rămână în casă și să-și facă provizii.

Viscol năprasnic în New Jersey

Viscolul a cuprins New Jersey de sâmbătă, răscolind puternic zăpada, cu rafale puternice de vânt, condițiile de vizibilitate fiind reduse.

Aproape 6.000 de zboruri din SUA au fost anulate. Autoritățile se pregătesc pentru ce-i mai rău. Mai ales în contextul în care, în urmă cu două săptămâni, o altă furtună a dat peste cap traficul aerian și a lăsat în beznă sute de mii de locuitori.

January Blizzard Drops 2 Feet of Snow on New York, New Jersey

Furtuna, cunoscută sub numele de Nor’easter, a adus strat de zăpadă de peste 60 de centimetri în unele părți din New York și Massachusetts până sâmbătă seara, iar peste 95.000 de case din Massachusetts au rămas fără curent electric.

Meteorologul Matthew Cappucci a declarat pentru BBC că ninsoarea a fost foarte puternică și că în fiecare oră s-au depus 8-10 cm de zăpadă.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version