Cauta

Român umilit în Austria pentru că a fost confundat cu un ucrainean. Cum i s-au adresat angajații austrieci

austria

Român umilit în Austria pentru că a fost confundat cu un ucrainean. Cum i s-au adresat angajații austrieci

Un turist român susține că a fost umilit în Austria, la un hotel, după ce ar fi fost confundat de angajați cu un refugiat ucrainean.

Bărbatul a relatat ce cuvinte urâte au avut angajații austrieci la adresa ucrainenilor, antipatia lor părând să fie generalizată. Dezamăgit, românul a afirmat că nu va mai vizita niciodată Austria.

Românul, agresat verbal de angajații unui hotel din Salzburg

Românul, care este și om de afaceri, care a relatat incidentul și-a petrecut vacanța de schi în zona Salzburgului, alături de familia sa, potrivit adevarul.ro.

Într-o dimineață, a relatat acesta, unul dintre angajații hotelului i-ar fi făcut observație pe un ton ridicat, de față cu alți turiști, pentru că a parcat incorect autoturismul și a blocat astfel 2 locuri.

Omul de afaceri a povestit că angajatul austriac i-a și arătat un autoturism cu număr de Ucraina, care nu-i aparținea și care, într-adevăr, era parcat greșit, după care s-a îndepărtat. Românul l-a auzit însă pe austriac cum s-a adresat unor colegi, în germană, afirmând ceva de genul: „Să vă ia naiba muritori de foame ucraineni, veniți aici să cerșiți și o țineți din infracțiuni în infracțiuni ca frații voștri ruși”.

Iritat, românul s-a dus după angajatul respectiv, l-a scos afară din hotel și i-a arătat mașina sa, care era parcată corect, dar i-a atras atenția și asupra remarcilor nepoliticoase făcute la adresa ucrainenilor. Bărbatul susține acum că pe viitor nu doar că nu va mai merge ca turist în Austria, dar nici ca om de afaceri.

„Dacă era invers, dacă venea vreun austriac la noi, iar un român s-ar fi comportat așa, sunt convins că ziceau că suntem oameni de nimic”, a mai adăugat românul.

Ultimele stiri

  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • România, ţară exotică! Ce au început să cultive agricultorii noştri
  • Pompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi
  • Exit mobile version