AcasăȘTIRI EXTERNERevoluţie pe străzile din Londra! Britanicii s-au răsculat: "Arestaţi-l pe Boris Johnson!"...

Revoluţie pe străzile din Londra! Britanicii s-au răsculat: „Arestaţi-l pe Boris Johnson!” (VIDEO)

Boris JohnsonOccidentul NU vrea pace în Ucraina! Boris Johnson l-a avertizat pe Macron să nu mai negocieze cu Putin!

Au revenit protestele anti-restricţii, la Londra! Sute de oameni au ieşit pe străzile metropolei engleze. Oamenii care se opun vaccinării şi restricţiilor au fost implicaţi în confruntări cu forţele de ordine, luni după-amiază.

Violenţele au avut loc în faţa Parlamentului britanic, în zona Westminster din Londra.

Protestatarii dau vina pe Boris Johnson

Protestatarii au scandat „Ruşine poliţiei!” şi „Arestaţi-l pe Boris Johnson!”, iar unii demonstranţi au aruncat cu sticle spre agenţii forţelor de ordine. Traficul rutier a fost oprit în zonă din cauza protestelor.

Poliţiştii au şi arestat 11 oameni, care au întrecut măsura şi au deveni violenţi. „Agenţii de poliţie sunt la faţa locului, discută cu protestatarii şi încearcă să deblocheze rapid şoseaua”, a comunicat Poliţia metropolitană londoneză. Conform unor surse, la protest participă circa 2.000 de persoane.

De ce sunt britanicii revoltaţi?

Care sunt principalele nemulţumiri ale britanicilor? Restricţiile de călătorie şi condiţionarea accesului la anumite evenimente de prezentarea unui certificat COVID-19 care să ateste vaccinarea sau rezultatul negativ al unui test.

Deşi mai există protestatari, luni, 19 iulie, aproape toate restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus au fost ridicate în Anglia luni, redenumită ”Ziua libertăţii” în pofida unei creşteri a numărului de cazuri de Covid-19, care îi îngrijorează pe mulţi oameni de ştiinţă.

În Anglia sălile de spectacol şi stadioanele se pot redeschide la capacitate maximă, cluburile pot primi din nou publicul, servirea la bar este din nou autorizată în pub-uri şi nu mai există o limită privind numărul de persoane reunite.

Purtarea măştii nu mai este obligatorie, dar recomandată în mijloacele de transport şi magazine, iar telemunca nu mai este o cerinţă.

Numărul cazurilor de COVID-19 în Marea Britanie a crescut foarte mult în ultimele zile. Autoritățile speră că accelerarea campaniei de vaccinare va reuși să țină sub control numărul de persoane care se îmbolnăvesc grav.

author avatar
Andrei Ștefan
1.118 afisari

7 COMENTARII

  1. Prostetantii ar trebui sa fie recunoscatori Boris. Uilte la noi se intra mascati la mol.

  2. ” Numărul cazurilor de COVID-19 în Marea Britanie a crescut foarte mult în ultimele zile ” – a crescut pe mă-ta, băi, ziarici sclaveți. A crescut excesiv numarul prostilor iar voi va numarati printre ei.

    • CORECT !!!!! E epidemie de p_LLă bleagă! ziairstii cumparati de guvern și politrucieni de doi bani pnl/usr/psd!

  3. pe toti si proces ca la nuremberg la toti care au bagat cu forta vaccinarea cetatenilor la comanda big farma si a criminalului de la oms!!!!!!!!!!

  4. Bai Boris, bai tradator dus cu pluta pe Canalul Manecii, la voi nu mai exista nici o gripa, nici o raceala, nici un cancer, nici o alta boala, numai virusul vostru chinezesc de import ? 🙂 Bai, englezoiule tampit, tu chiar ii crezi prosti pe toti, vezi ca fazele astea cu amenintarile merg numai cu grupul vostru de cobai umani care s-au vaxinat in cap numai ca a-ti latrat voi !! Dar cu ceilalti o sa aveti probleme foarte mari, sa zicem asa, chiar capitale, in caz ca intelegi sa cittesti si tu intre randuri, bai politician mincinos si oligofren ordinar, o sa iti cam puna pielea pe bat englezoii vostrii, ca doar nu o sa poti omora 10 sau 20 de milioane de oameni care chiar nu vor sa se vaxineze in cap, indiferent de ce amenintari mai emiti tu, bai teroristule de carton, esti o rusine nationala, cel mai bine ar fi sa te arunci in Tamisa, poate te trezesti si tu la realitate, bai kakanarule de 3 lire sterline !! 🙂 Vine Nurember 2.0., sa vezi ce te executa astia, bai criminalule cu capul patrat si mintea mult prea neteda !! Covid Macht Frei, vezi ca toti englezii care au murit in WW1 si WW2 au fost cu totii nistre fraieri naivi, au murit de-a moaca, ca tu sa vii acum sa faci pe diktatorul lui peste prajit, scapa cine si care poate, e razboi biologic in toata regula pe tot mapamondul, care e atent scapa, care se baga in joaca cu criminalii in alb ajunge in statistici, e cam numai atat de simplu, cum spunea si marea legenda mondiala, domnul Matu din Bukale 🙂 Ha ha ha 🙂

  5. I-am pasat mingea lui Armand Calinescu , toata lumea stie ca sunt Constantin Moldovean zis Kostea Sugiuk Tiraspol , cel fugit de la balamucul de pe strada Gvardinskaya nr.9 Tiraspol .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger