Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Luptătorii din Batalionul Azov pregătesc o operațiune specială. Ce mesaj a transmis adjunctul comandantului, din subteran – VIDEO

Sviatoslav Palamar

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Luptătorii din Batalionul Azov pregătesc o operațiune specială. Ce mesaj a transmis adjunctul comandantului din subteran - VIDEO / captură video

Soldații ucraineni rămași în oțelăria Azovstal nu renunță la luptă. Adjunctul comandantului anunță, într-un video pe Telegram, că se află în incinta combinatului din Mariupol și că are loc o anumită operațiune, despre care nu a dat detalii.

Comandantul adjunct al Batalionului Azov, Sviatoslav Palamar, a postat un mesaj video pe Telegram, susține BBC.

Cei rămași pregătesc o operațiune-surpriză

„Glorie Ucrainei! Este ziua 85 de război. Conducerea și cu mine suntem în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune, despre care nu vă voi împărtăși detalii. Mulțumesc lumii întregi și Ucrainei pentru sprijin. Ne vedem”, afirmă Sviatoslav Palamar.

[ENG] Siege Of Mariupol - Message From The Azovstal By Captain Sviatoslav Palamar Of Azov-19-05-2022

Video-ul vine la scurt timp după ce rusul Dmitri Steshin afirma că adjunctul șefului Unității Azov, Svyatoslav Palamar („Kalina”), se predase trupelor ruse.

Miercuri, comandantul rezistenței de la Azovstal, Bohdan Krotevici, postase la rândul său pe Twitter o fotografie cu el în interiorul uzinei, imaginea fiind însoțită de mesajul „Lupta continuă”.

Comandanţii ucraineni din Azovstal refuză să se predea

Rusia spune că peste 1.700 de luptători de la fabrică au fost duși în zonele controlate de Rusia de luni, mai amintește BBC. Totuși, în oțelărie mai sunt cel mai probabil alte câteva sute, printre care și câțiva comandanți, inclusiv Bohdan Krotevici, care spune că „lupta continuă”.

Batalionul Azov a comunicat cu lumea exterioară prin intermediul canalului lor de Telegram, unde au postat videoclipuri cu atacurile și fotografii cu luptători grav răniți și au îndemnat guvernul de la Kiev să găsească o modalitate de a-i evacua.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version