AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Unde i-au dus rușii pe luptătorii Batalionului Azov care...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Unde i-au dus rușii pe luptătorii Batalionului Azov care s-au predat la Mariupol. Teribil ce vrea să le facă Putin! – FOTO&VIDEO

azovRĂZBOI ÎN UCRAINA. Unde i-au dus rușii pe luptătorii Batalionului Azov care s-au predat la Mariupol. Teribil ce vrea să le facă Putin! – FOTO&VIDEO / captură video

Autobuzele cu membrii Batalionului Azov, care s-au predat marți, 17 mai, după câteva săptămâni petrecute în oțelăria Azovstal, au plecat sub escorta armatei ruse în Rusia, la Rostov-pe-Don, oraș situat la numai 56 km de Marea Azov.

Există informații că aceștia sunt întemnițați într-o închisoare specială, folosită și ca loc de detenție pentru naziștii capturați de ruși în al doilea Război Mondial. Toți au fost ulterior împușcați în curtea închisorii, în februarie 1943.

Luptătorii din Batalionul Azov, duși într-o închisoare din Rostov-pe-Don

Clădirea, aflată pe strada Gorki, a găzduit de-a lungul istoriei prizonieri celebri, inclusiv pe fostul comandant al Armatei Roșii din timpul Războiului Civil rus, Boris Dumenko, potrivit mailbd.net.

„Predarea nu este o opțiune”, spunea în urmă cu câteva zile comandantul Batalionului Azov, aflat încă în oțelărie, alături de alți câțiva subalterni. Aceștia se tem că vor fi uciși dacă vor fi capturați de forțele ruse.

Schimbul de prizonieri, interzis!

Kievul aşteaptă un schimb de prizonieri, dar este foarte puţin probabil ca Moscova să dea curs unui astfel de demers. Președintele Camerei inferioare a parlamentului rus, a ordonat parlamentarilor să elaboreze un ordin permanent care să interzică schimbul de luptători Azovstal cu prizonierii de război ruși.

„Infractorii naziști nu ar trebui să fie supuși schimburilor. Sunt criminali de război și trebuie să facem totul pentru a-i aduce în fața justiției”, a declarat purtătorul de cuvânt al Dumei de Stat, Viacheslav Volodin.

Regimentul Azov, considerat organizație teroristă

Pe de altă parte, un deputat a declarat că Rusia ar trebui să ia în considerare pedeapsa cu moartea pentru luptătorii „naționaliști” din regimentul ucrainean Azov.

Procuratura Generală a Rusiei a cerut Curţii Supreme a ţării să declare Batalionul Azov drept „organizaţie teroristă”, relatează agenţia de presă Interfax, care citează surse apropiate dosarului. Dosarul va fi examinat în data de 26 mai, cu uşile închise.

author avatar
Andreea Vlad
2.194 afisari

17 COMENTARII

  1. Naziștii ținuți în închisoare la Rostov pe Don au fost împușcați de ruși în februarie 1943 ? Rostovul a fost capturat de nemți ( a doua oară) în vara lui 1942 în timpul ofensivei spre Caucaz și Stalingrad și reocupat de ruși la începutul lui 1943 dar nu suficient de repede ca să împiedice evacuarea trupelor din Caucaz. În februarie mai era ocupat de nemți sau se dădeau lupte în zonă.

    • Criminal esti tu cu Putler, mars in Iad, ei sunt patrioti, isi iubesc si apara tara. Libertate pt Ucraina si intraga umanitate libera!

    • Și toate astea, pt a satisface foamea câtorva relicve bătrâne bolnave după putere, care au impresia ca lunea le aparține, întreaga lumea a fost data peste cap și băgată într, un haos de nedescris

  2. ANALFABETII FALSI JURNALISTI , COPISTI SI PLAGIATORI , de pe Site-ul Ziare.com SUNT UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA
    CENZURA SI INSULTE GROSOLANE , CALOMNII SI DENIGRARI PENTRU CINE NU SUNT DE ACORD CU MINCIUNILE SI PROPAGANDA PUPIN CURISTA A POSTACILOR ziare.com

  3. Mărturii terifiante făcute de un medic militar francez.

    „Bucha, o înscenare! Am văzut personal crimele abominabile comise de Batalionul Azov”
    Un medic voluntar francez denunță crimele comise de luptătorii ucrainei din Batalionul Azov asupra prizonierilor ruși. Adrien Bocquet, fost pușcaș marin în armata franceză, s-a întors recent din Ucraina.
    În cadrul unui interviu acordat la Radio Sud, Bocquet a mărturisit că a văzut pe teren „dovezile multor crime de război” comise de ucraineni. „Când m-am întors în Franța din Ucraina, am fost șocat: canalele TV invită experți care nu au fost în Ucraina și nu știu nimic despre ce se întâmplă acolo”, a spus Bocquet.
    „Aș adăuga că nu doar în Franța sunt ascunse aceste crime, ci și în Italia și în toate națiunile care susțin Ucraina se aplică această cenzură.”, a dezvăluit medicul. „Am văzut crime abominabile comise de Batalionul Azov”. A văzut soldați ruși luați prizonieri, „legați și bătuți”, care se aflau într-un fel de magazie asemănătoare unui hangar. „Rușii au fost aduși de trei sau patru persoane într-un microbuz”.
    „Militarii Azov sunt peste tot. Sunt cam 20.000 de oameni. Au însemnele neonaziste. Ceea ce mă șochează enorm este că Europa dă arme soldaților neonaziști. (…) Am lucrat cu acești tipi („azoviștii”, n.r.) le-am dat medicamente. Știți ce spuneau în fața mea – eu înțeleg puțin ucraineana și rusa și mulți dintre ei vorbesc engleză? Glumeau că, dacă dacă s-ar întâlni cu evrei sau cu negri, i-ar tranșa în felii.
    Luptătorii din Batalionul Azov îi întrebau pe ostaticii ruși care dintre ei sunt ofițeri și făceau asta doar pentru a-i ucide pe loc. Dacă nu răspundeau, prizonierii se alegeau cu un glonț în genunchi.
    „La Bucha a fost o înscenare”. A avut curajul să-i întrebe pe cei din Batalionul Azov de ce comit aceste violențe și i s-a răspuns că așa se procedează peste tot, „în toată Ucraina”. „Luptătorii Batalionului Azov sunt peste tot, chiar și în Occident, poartă simboluri neonaziste”, mai zice fostul pușcaș marin.
    „Știți unde depozitează ucrainenii armele primite? În locații civile sau lipite de clădiri civile, fără ca măcar oamenii de acolo să știe. Vin camioane noaptea și descarcă lăzile de arme’’.

    • Minciuni! Sa primesti tu un glont in timp ce mergi cu blicicleta pe strada si mai vorbim atunci, daca ajungi in Rai, dar mi-e teama ca locul tau si al lui Putler e in Iad!

      • Stai liniștit gustere globalist, ca românul primește zilnic gloanțe, dar sub alta forma, a sărăciei, a inflației, a faptului ca este umilit în tara lui de o gașca de interese meschine conduse de doua ciumi, care sau perindat sistematic în ultimi 3o de ani, dar tu trăiești în bula ta de confort plătită scump de vre, un ONG sorosist, asa ca visează în continuare miei imperalisti cu lana de aur

  4. Ar trebui pusi la tv si sa spuna ce au facut , de ce si pt cine asa cu executii subumane pare ca nu suntem in europa cica civilizata!!

      • MAI NEA, TU ESTI PE TREABA TA ,SAU AI FOLOSIT O COMBINATIE …NECONVENTIONALA ? STIU , AI NEVOIE DE SOLDA , DAR BATE LA OCHI, OPRESTE TE, NU NE MAI LUA AERUL!!!

      • care tara mai bolnavule aia care a furat teritorii de la alte popoare?Ucraina e cea mai corupta tara din Europa.Traficanti de tigari,droguri,arme,criminali,etc.,etc.condusa de un milog care a invatat un singur lucru sa stea cu mana intinsa, lipsit de rusine la cersit la alte popoare, sa-si duca la cimitir propria natiune

  5. Nazism nu are cum deoarece partidul domnului Adolf a fost epurat. Teroristi iar nu au cum sa fie deoarece nu inspaimanta rusi. Poate neonazisti aia nu inseamna cine stie ce deoarece nu au un lider de teapa domnului Adolf. Poate simpatizanti ceva gen.

  6. Se vede din avion ca sunteti IDIOTI PLATITI ca sa mancati rahat nemestecat.

    Acest articol este de pe acelas site, SCURSURILOR !

    Retardatilor, veti atarna in streang alaturi de politrucii criminali care va platesc sa-i injurati pe cei care spu adevarul,
    in frunte cu Criminalul Tradator Joianis Shase Case, Poponarul Arahat, drogatul Catzu si alte asemenea excremente.

    Cre ca sunteti vaccinati la cat de prosti sunteti, asa ca o sa muriti in maxim 3 ani asa cum vor muri toti prostii vaccinati si cei de langa ei care au luat boala de la cretinii vaccinati.

    Iata linkul, zoilor : https://www.national.ro/stiri-externe/razboi-in-ucraina-marturii-terifiante-facute-de-un-medic-militar-francez-bucha-o-inscenare-am-vazut-personal-crimele-abominabile-comise-de-batalionul-azov-video-762911.html

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger