Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Câți soldați ucraineni au pierit până acum. Un general american face DEZVĂLUIRI teribile de pe front: „200.000 au dispărut!”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Voluntarii ucraineni dezertează, abandonați de Zelenski / „Un cartof pe zi”, „trimiși la moarte sigură”

Cele mai grele lupte din războiul din Ucraina se duc în estul țării, în Donbas. Președintele Zelenski a trimis acolo unități militare bine pregătite, însă chiar și așa avansarea trupelor ruse nu pare că poate fi blocată.

Aproape 700.000 de militari ucraineni apără Ucraina de Rusia, potrivit ministrului ucrainean adjunct de Interne, Kateryna Pavlichenko, citată de Ukrinform.

200.000 de militari ucraineni dispăruți pe front

Poziția oficială a Ucrainei este că, de la începutul războiului, au murit 40.000 de soldați.

Dar numărul lor este mult mai mare, dacă ar fi să dăm crezare spuselor unor oficiali din Vest.

Este cazul unuia dintre cei mai respectați generali din armata americană, care estimează că 200.000 de soldați ucraineni au dispărut în războiul cu Rusia! Steven Twitty a fost șef-adjunct al Comandamentului european al SUA, generalul cu patru stele. „Cine știe unde sunt astăzi?! Au dispărut!”, a declarat recent generalul american, potrivit linkezeitung.de.

În opinia sa, „acest număr uriaș de personal militar pur și simplu nu se află în bazele de date ale SUA. Ori a fost o mobilizare frauduloasă din partea Ucrainei, ori, mai rău, ei au fost învinși (n.r. – omorâți) de ruși!”.

Mobilizare generală a trupelor ucrainene

Declarația generalului Stephen Twitty pare să confirme ceea ce a scris în urmă cu puțin timp ziarul german Der Spiegel:

„Serviciul german de informații externe (BND) consideră că rezistența ucraineană ar putea fi ruptă în următoarele patru-cinci săptămâni. Serviciile secrete germane au observat că rușii sunt capabili să captureze zone mici în orice zi. BND presupune că trupele ruse ar putea prelua controlul asupra întregului Donbas până în luna august”.

Presa germană scrie că liderii de la Kiev încep să bănuiască că Administrația Biden este frustrată de „rezistența” lipsită de talent a Ucrainei. De aici și întrebarea: „Unde sunt cei 200.000 de soldați?”.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Exit mobile version