AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Spionii BND știu cine va câștiga Donbasul. Nemții au...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Spionii BND știu cine va câștiga Donbasul. Nemții au prezis când vor lua sfârșit luptele

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rachete de ultimă generație pentru Kiev. Țara NATO care vrea să spargă blocada portului Odesa

Agenția de spionaj a Germaniei a avertizat că trupele ruse ar putea pune mâna pe tot Donbasul în patru sau cinci săptămâni, relatează presa germană.

Trupele ruse ar putea smulge în curând restul regiunii Donbas de la forțele ucrainene, a avertizat agenția germană de informații externe, BND, potrivit unui raport al revistei Der Spiegel.

Rezistența ucraineană, spartă în 4-5 săptămâni

Raportul a citat briefing-urile recente clasificate ale BND spunând că agenția „se teme că rezistența ucraineană ar putea fi spartă în următoarele patru până la cinci săptămâni”.

„Analiștii BND au observat că, deși rușii se mișcă mult mai încet decât la începutul războiului, ei sunt capabili să cucerească mici bucăți de teritoriu în fiecare zi”, spune Der Spiegel.

Raportul mai spune că există „o diferență enormă” pentru situația de pe câmpul de luptă atunci când sunt livrate arme germane mai grele.

Orașul Severodonețk, împărțit de ucraineni și ruși

Forțele ruse au câștigat constant în Donbas, insistând asupra orașului Severodonețk și împingând trupele ucrainene spre vest.

Acest centru industrial este cea mai mare aglomeraţie urbană aflată încă în mâinile ucrainenilor în regiunea Lugansk, unde soldaţii ruşi au avansat pas cu pas în ultimele săptămâni după ce s-au retras ori au fost alungaţi din alte părţi ale Ucrainei, în special din vecinătatea capitalei Kiev.

Moscova a avertizat în repetate rânduri Occidentul să nu mai ofere arme Ucrainei, argumentând că nu va face decât să prelungească conflictul.

author avatar
Andreea Vlad
1.127 afisari

8 COMENTARII

  1. Securitatea le a asigurat o tot nemtii si francezii la separarea de urss acum tot ei le da si sfarsitul!!

  2. Cancan. Nemtii sa o lase mai moale, chiar sa taca definitiv cand e vorba de razboaie. Poarta stigmatul celor doua conflagratii mondiale. La fel si celelalte mari puteri. Germania se inarma masiv sub ochii si urechile lor.

  3. Nemernici pro- ruși careva bucurați de distrugerea unei tari independente. Puțin a făcut greșeală vieții lui cu pierderi imens in material militar și uman. Rusia va fi nefrecventabilă, izolata politico- economic, privită cu scârbă de către lumea civilizata

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger