Cauta

Libertăţile omului au scăpat de sub control: ŞOCANT ce pot face copiii de 4 ani, fără acordul părinţilor!

scoala

Copiii de până la 4 ani își vor putea schimba numele și sexul la școală fără consimțământul părinților lor. Unde se întâmplă asta? Din fericire, nu în România. Ci în Scoţia.

Dacă modificarea va fi făcută și în registrele școlii, elevii sub 16 ani au nevoie de acordul părinților. Noile orientări privind incluziunea spun că profesorii nu ar trebui să pună întrebări elevilor, ci să le ceară în schimb numele și prenumele lor noi.

Materie despre transgenderi, în şcolile primare

Documentul mai prevede că această normă va fi aplicată în şcolile primare şi secundare, unde vor fi introduse în programă cărţi care prezintă persoane transgender.

Elevii vor putea alege dacă să meargă în vestiarul fetelor sau în cel al băieţilor şi se va lua în considerare şi introducerea unei uniforme neutre din punct de vedere al genului.

Recomandările guvernului scoţian au fost catalogate drept „şocante”, iar părinţii sunt îngrijoraţi că li se permite copiilor să ia decizii atât de importante la vârste atât de fragede.

Militanții au susținut că o ideologie periculoasă a fost împinsă în școli și au avertizat că copiii care au prezentat un comportament normal, cum ar fi jocul cu jucării asociate stereotip cu celălalt sex, riscă să fie etichetați greșit ca transgender.

Ce spune acest document controversat?

Iată ce spune documentul oficial scoţian la secțiunea ”Schimbarea numelui și a sexului înregistrat”:

Îndrumările au fost publicate înainte de noul an școlar din Scoția.

Ultimele stiri

  • VIDEO Ciolacu, mesaj pentru bugetarii nemulțumiți: „Sunt angajați care protestează susținând că muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe lună”
  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)
  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Exit mobile version