AcasăSANATATECum vrea Raed Arafat să pedepsească personalul medical care refuză vaccinarea

Cum vrea Raed Arafat să pedepsească personalul medical care refuză vaccinarea

raed arafatCum vrea Raed Arafat să pedepsească personalul medical care refuză vaccinarea

România, ca şi alte state din UE, se confruntă c-o problemă reală: există personal medical care refuză vaccinarea anti-Covid. Deocamdată, la noi, nu se va impune imunizarea obligatorie, dar medicii, asistenţii şi infirmierii care nu acceptă serul contra noului coronavirus vor avea, totuşi, de suferit.

Cum? Vor trebuie să plătească testele Covid din propriile buzunare. „Nu e normal să ceri testarea pe banii statului din momentul în care ai alternativă pe gratis”, a spus Arafat.

Arafat exclude noi restricţii pentru populaţie

La acest moment nu se discută de obligativitate în sensul în care eşti obligat să te vaccinezi. Da, se poate discuta şi încă e discuţia în sectorul sanitar – nu eşti vaccinat, te testezi, asta este normal.

Adică nu eşti vaccinat, ok, nu vrei să te vaccinezi, testează-te. Nu e normal să ceri testarea pe banii statului din momentul în care ai alternativă pe gratis şi să te protejezi”, a afirmat Raed Arafat, vineri seară, la Digi 24.

În ceea ce priveşte restricţiile, oficialul din Ministerul de Interne a explicat că „intenţia este să nu mai închidem” unele activităţi economice, dar a subliniat că sunt foarte importante măsurile de prevenţie.

Orice situaţie se analizează şi se iau măsuri în final ca să împăcăm partea de sănătate publică cu partea de economie”, a conchis el.

author avatar
Andrei Ștefan
877 afisari

7 COMENTARII

  1. El Nu intelege pentru ca nu e de specialitate.
    Cadrele medicale intr un an juma’ de lupta in prima linie, ori au facut boala si sunt imunizati , ori sunt vaccinati si imunizati.
    Daca din randul cadrelor vaccinate apar cazuri de Covid 19, care sunt duse fix in spital, cine raspunde ? Astea intra in spital netestate si pot aduce boala .

  2. Fii atât de amabil si explică -ne și nouă de ce ar fi benefică României situatia dezastruoasa din Israel, Gibraltar sau oricare alt stat care si-a îndeplinit planul la vaccinarea capetelor de porci in cinstea revoluție Socialiste din 1917 revizitate
    Domnule politruc doctor, cu vasta ta experiență de doctor care nu-si practică meseria dar la ordinul stăpânilor se amestecă in toate domeniile in care nu a fost specializat poate poti sa ne răspunzi la cateva întrebări…
    Este adevărat că infectatii de Covid varianta delta sau oricare ar fi ea, sunt mai numerosi printre cei care se vaccineaza decat printre cei nevaccinati?
    E adevărat ca in urma vaccinarii mor mai multi din cauza efectelor secundare decat cei infectati de Covid?
    Este adevărat că ascundeti efectele nedorite, că refuzați să publicați in baza de date europeană toate efectele secundare, inclusiv moartea celor vaccinat Covid?
    Stiti ca ascunzând exe tele nedorite ale acestui tratament genic experimental pe care îl numiți Covid vă faceți vinovat de crime cu premeditare?

  3. o sa l scoata si pe asta adevatul din decor cat de curand marele indrumator care nu dam doi bani pe el!!!!!!!

  4. dle Arafat cred ca stie ca ce spun toti specialistii cum ca si persoanele vaccinate pot transmite virusul
    si atunci ce facem cu un medic ce intra in contact ( voit sau intamplator) cu un infectat si apoi duce boala in spital?
    De aceea e normal sa fie testati nu neaparat vaccinati. ALO!!!!!!!!!!!!

  5. Brancardieru’ tampit nu se dezminte!
    A facut facultatea ca majoritatea strainilor, pe kentane, visik si blugi si acum i se pare ca e medic!
    Nooooo
    El este un biet brancardier, din pacate este si rau intentionat si mai e si tampit!
    Pacat ca la noi sint pusi in functii doar oligoizi obedienti!
    Brancardierule, vine si vremea ta… Se apropie socotelile… Nu mai e mult…
    Milioanele alea de la masti si aparate le-ai returnat? Nuuu inca?
    Tic tac tic tac…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger