Cauta

Kanye West, obscen de bogat, obscen candidat

Un rapper la Casa Albă, deznodământul apoteotic al Americii

Rapperul american Kanye West a declarat că nu îl mai sprijină pe preşedintele Donald Trump şi susţine că s-a înscris în cursa prezidenţială pentru a câştiga alegerile din noiembrie. Să fie sănătos, dar cum se face că artistul miliardar, până de curând un susţinător activ al preşedintelui, are acum gura legată după ce s-a aflat că a profitat de fondurile de urgență ale administrației Trump, pentru a ajuta compania sa Yeezy LLC să facă față epidemiei?

„Prin acest interviu îmi scot şapca roşie”, a spus rapperul într-un dialog cu revista Forbes, referindu-se la şepcile de baseball cu inscripţia „Make America Great Again” (MAGA) promovate de Trump. Referitor la candidatură, el a insistat: „Ca orice am făcut în viaţă, fac asta ca să câştig”. Dar nici banii contribuabililor americani nu-s de lepădat, și-o fi zis  afro-artistache. Și sunt mulți: Yeezy LLC a obținut venituri estimate de 1,5 miliarde USD anul trecut, o afacere cu adidași,  dar acest lucru nu l-a împiedicat pe patronul West să primească între 2 și 5 milioane de dolari guvernamentali, ca parte a unui vast plan de recuperare numit Programul de protecție pe salarii ( PPP ), conceput pentru a ajuta IMM-urile americane să facă față pandemiei, potrivit The Daily Beast.

Site-ul american subliniază că  împrumutul lui Kanye West pune multe întrebări de conflict de interese, având în vedere stilul de viață al unei bogății obscene, pe care o conduce împreună cu soția Kim Kardashian. Întrebat de Forbes care ar fi programul său politic, rapperul bling-bling a dat din colt în colt: “Încă nu am dezvoltat-o, nu știu dacă voi folosi cuvântul politică pentru pentru modul în care voi aborda lucrurile”. Adânc! Măreață Americă, ești pe mâini bune!

Ultimele stiri

  • Pompierii, în alertă! Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 2 al Capitalei
  • Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari
  • Dramă pe drumurile din România. Părinţii Părintelui Nicolae Zaharia au murit într-un accident de maşină
  • Burduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”: „Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ”
  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Exit mobile version