Cauta

Înregistrarea care aruncă în aer alegerile în America! Fiul lui Joe Biden, un pedofil pervers și obsedat sexual!

Castelul democraților se prăbușește chiar înaintea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. Teroarea și panica indusă în mentaul colectiv de pandemia Covid-19 n-au nici măcar a zecea parte din efectul devastator al dezvăluirilor privind acțiunile „famigliei” Biden. Biden Incorporated, cum îi spune presa din State clanului care vrea să conducă țara. Scriam deunăzi că sindicatul crimei organizate se cere la Casa Albă. Însă, după „nucleara” de acum (înregistrări video șocante cu Hunter Biden), mai degrabă s-ar impune tratament de specialitate, într-un sanatoriu.

Cu numai câteva zile în urmă, Joe Biden se înfoia la un reporter care îndrăznise să întrebe ce mai face Hunter și cum comentează cu privire la acuzațiile ce i se aduc fiului său. Fostul vicepreședinte american nu i-a permis jurnalistului Andy Mehalshick să-și ducă la capăt fraza, întrerupându-l cu brutalitate: „Nu există nicio controversă! Asta e o minciună! Este o minciună gogonată, deoarece președintele Trump nu are nimic altceva despre ce să vorbească”.

Joe Biden, complicele lui Hunter

Și, totuși, iată că dovezile se rostogolesc în mare viteză. Ies la iveală dezvăluiri uluitoare despre o lume depravată, din care face parte familia Biden. Hunter, cel cu interese și în România, nu este nimic mai mult decât un pedofil pervers și obsedat sexual, iar tatăl, candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al Americii, complicele fiului bolnav.

În laptopul și telefonul lui Hunter Biden s-au găsit dovezi de corupție și filmulețe/ poze cu pornografie infantilă. Și despre toate astea știa întregul clan Biden, doar că „Sleepy Joe”, cum îl alintă Donald Trump pe contracandidatul său, a preferat să închidă ochii la toate problemele fiului.

Hunter Biden se plânge că nu este lăsat singur cu o minoră

Într-unul dintre mesaje, Hunter Biden îi scrie unui prieten că este acuzat de cineva c-ar avea un comportament sexual inadecvat în preajma fiicei sale. ]n continuare, Hunter se plânge că din acest motiv nu i se permite să fie singur cu acea fată.

Culmea e că, așa cum scriam mai sus, tot clanul Biden trăiește într-o astfel de lume. O dovedește un alt sms trimis de Hunter unui prieten de familie, căruia îi spune că inclusiv mama sa, Jill Biden, împărtășește părerea cum că el are un comportament sexual inadecvat în jurul copiilor. De asemenea, mai scrie Hunter, chiar și Joe Biden e conștient că are un fiu pedofil!

Lui Devon Archer, fost membru al Consiliului de Administrație al companiei Burisma, Hunter Biden îi explică într-un e-mail cum nu are voie să stea în preajma unei fete (numele este blurat intenționat) fără ca tatăl său, Joe Biden, să fie de față. Toate indiciile obținute de presă arată că fata în cauză ar fi chiar nepoata lui Joe Biden, fiica fostului său copil, decedat cu ani în urmă. Presa din America scrie că Hunter Biden a avut o relație amoroasă cu cumnata lui, dar lucrurile par să fi scăpat de sub control, ajungându-se la această poveste de pedofilie.

Într-un alt sms făcut public, Hunter îi scrie cuiva că mama (cumnata sa) fetei i-a transmis lui Joe Biden următoarea amenințare: va chema Poliția dacă Hunter mai încearcă să-I vadă fiica!

Luni noapte, 27 octombrie, o filmare cu adevăratul Hunter Biden a dinamitat campania prezidențială din America. Înregistrarea îl arată pe fiul lui Joe Biden drogându-se și a fost difuzată de canalul chinez GNews, pe surse rămase anonime.

În imaginile video apar Hunter Biden și o domnișoară mulatră. Ambii sunt dezbrăcați și întrețin relații sexuale. La un moment dat, nemulțumit de cum prestează fata, Hunter preferă să ia problema în propriile mâini, cu hotărâre și sârg.

Avocatul copilului: trebuie dat pe mâna  ICE Cyber Crimes!

Elizabeth Yore, avocat și fondator al ONG-ului Yore Children, spune că sms-urile care detaliază abuzul sexual comis de Hunter Biden asupra unei fete minore trebuie trimise diviziei ICE Cyber Crimes pentru investigații suplimentare!

Ancheta FBI este lentă „și nu înțeleg de ce”, afirmă cunoscutul avocat pentru drepturile copilului. „Cei de la ICE Cyber Crimes fac același tip de investigații pe care le face și unitatea FBI, deci avem o competiție. Cine va aduce acuzațiile oficiale? Cine va face un caz din povestea asta? Fiindcă aici trebuie ajuns, la acuzații oficiale și un proces”, a spus avocatul într-un dialog purtat cu Steve Banon în cadrul podcastului „War Room”.

Întrebată cum ar rezolva ea, Elizabeth Yore a răspuns: „Le-aș da acest caz celor de ICE Cyber Crimes și aș vedea ce pot face ei cât mai rapid cu dovezile primite, deoarece se pare că FBI-ul a avut hard disk-ul timp de nouă luni și n-a mișcat un deget”.

„Avem o dovadă condamnabilă, iar sms-urile pe care le vedem l-au pus pe Joe Biden în centrul acestui scandal. În opinia mea profesională, Joe Biden este centrul acestui scandal”, a încheiat avocatul specializat în drepturile copiilor.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version