AcasăȘTIRI EXTERNEFermierii, din nou în stradă, în Olanda. Motivul pentru care s-au revoltat

Fermierii, din nou în stradă, în Olanda. Motivul pentru care s-au revoltat

olandaFermierii, din nou în stradă, în Olanda. Motivul pentru care s-au revoltat / captură video

Mii de fermieri au ieșit în stradă, în Olanda, în semn de protest față de decizia guvernului de a limita folosirea îngrășămintelor cu azot. Fermierii spun că intră în faliment și că nu vor mai putea asigura hrana populației.

Peste 10.000 de fermieri au fost prezenți, iar protestatarii au acuzat guvernul olandez că forțează fermierii să părăsească terenurile private pentru a liniști Bruxelles-ul.

Protest împotriva politicilor guvernului de reducere a emisiilor de azot

Aceștia au avut pancarte pe care scria „Fără fermieri, fără mâncare” și „Nu există nicio problemă cu azotul”, conform informațiilor transmise de rmx.news.

De asemenea, fermierii au susținut că luptă împotriva unui guvern corupt și nedrept, care aruncă oamenii de pe propriul pământ.

„Luptăm împotriva unui guvern corupt și nedrept”, a declarat Eva Vlaardingerbroek, o proeminentă activistă. Aceasta a vorbit despre un guvern care „alungă fermierii noștri de pe pământul lor”.

„De secole, fermierii noștri au produs alimente pentru milioane de oameni din întreaga lume. Și în loc de ceea ce pretind acei mincinoși de la Haga, au făcut-o într-un mod responsabil și durabil.

Fermierii olandezi protestează de săptămâni întregi.

Recoltele, în pericol din cauza limitării folosirii îngrășămintelor cu azot

Atât agricultorii, cât și crescătorii de animale se plâng de faptul că limitarea folosirii îngrășămintelor cu azot va duce la scăderea dramatică a recoltelor.

Guvernul olandez a explicat că îngrășămintele cu azot poluează intens.

Simultan cu demonstrația fermierilor, au ieșit în stradă, la Haga, și activiștii de mediu, care susțin decizia guvernului, ba chiar sunt nemulțumiți că nu se iau măsuri mai drastice pentru limitarea poluării.

author avatar
Andreea Vlad
835 afisari

10 COMENTARII

  1. Si daca va defecati, poluati, deci nu va mai defecati.
    Si hartia igienica e toxica.
    Deci nu o mai folositi.
    Dar sa inceapa intai sefii, mai ales aia de la UE, sa dea un exemplu pozitiv pentru prostime.

  2. Nu mai folositi azotat de amoniu simplu, ca polueaza!!! Puneti-l in butoaie metalice, turnati motorina sau ulei de motor si asezati-l langa guvernanti. Dupa care nu mai aveti nevoie decat de o capsa detonanta.

  3. new york…..new amsterdam…..BANK OF NEW YORK….SE DUCE DRACULUI SI AIA……UNDE ESTI URSULA CA SA MAI TRANTESTI NISTE BOMBE LA11SEPT2001 IN WORLD TRADE CENTER…..VOI ATI FOST „TERORISTII AL QAIDA” ….ADICA BILDERBERGUL….ACUM GRUPUL DAVOS

  4. Pai in Olanda ,astia din Romania doar se vaicare si se dau loviti cautand tot felul de pretexte sa urce preturile.In magazine 1kg de salam ordinar costa de la 80 lei in sus.Si se mai vaita ca au depozitele pline.Sunt atat de prosti si lacomi ca nu inteleg ca se elimina singuri de pe piata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger