Cauta

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane au suferit avarii la nivelul aripilor după o coliziune la sol pe aeroportul londonez Heathrow, însă în urma acestui incident nu s-au înregistrat victime sau întârzieri ale zborurilor.

O aeronavă British Airways (BA) şi un avion Virgin Atlantic s-au ciocnit la Terminalul 3.

Lucrăm în prezent cu serviciile de urgenţă şi cu companiile aeriene partenere ca răspuns la un incident care a implicat astăzi două avioane la sol„, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Heathrow.

Nu s-a înregistrat rănirea vreunui pasager şi nu anticipăm niciun impact în continuare în operaţiunile aeroportului„, a subliniat acesta.

YouTube video player

Aeronava Virgin, un Boeing 787-9, terminase un zbor şi nu avea pasageri la bord, în timp ce era tractată într-o altă parte a aeroportului, când s-a ciocnit cu aeronava BA care staţiona.

Un purtător de cuvânt al Virgin Atlantic a explicat că vârful aripii uneia dintre aeronavele sale goale a intrat în contact cu o altă aeronavă în timp ce aceasta era remorcată de la Terminalul 3.

Siguranţa pasagerilor şi a echipajului nostru este întotdeauna prioritatea noastră principală. Putem confirma că nu se afla niciun pasager la bordul aeronavei Virgin Atlantic” în timpul incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Virgin, adăugând că societatea a lansat o „anchetă completă şi exhaustivă” cu privire la cele întâmplate.

Ultimele stiri

  • Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor
  • De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ
  • Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)
  • Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?
  • S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă
  • Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează
  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Exit mobile version