AcasăNewsPromisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe...

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a prins frica telefonului! Marelui actor ii este teama sa nu sune Romania TV in timp ce el vorbeste la Antena 3!

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa generală este una stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare.

„Continuăm monitorizarea funcțiilor vitale, a probelor inflamatorii și a programului de kinetoterapie”, a mai precizat doctorii de acolo.

Promisiunea lui Florin Piersic

Pacientul a oferit primele declarații pentru o televiziune, România TV, după ce a ajuns internat.

„Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat și aștept cu nerăbdare ca să ne vedem la Teatrul Național din București. Cât mai aproape, în mai, iunie cel târziu, ne vom vedea…”, a spus Florin Piersic.

Actorul în vârstă de 88 de ani a început să se deplaseze pe distanțe scurte cu ajutorul unui cadru de mers, după cum au anuntat reprezentanții unității medicale.

Medicul Adrian Marinescu, despre Piersic

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș din București, a dat detalii despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic.

„Nu sunt schimbări, e aceeași situație stabilă. Din fericire, eu îmi doresc să nu apară nimic neprevăzut.

Am spus, însă, că la o persoană care e fragilă, are bolile asociate, are și vârsta, este posibil ca tot ceea ce înseamnă parte cardiacă, și nu numai, să sufere și modificări.

Eu prefer să mă gândesc la fiecare zi ca la o nouă zi care prezintă un pas important către o evoluție bună”, a precizat medicul la Antena 3.

La momentul internării la Foișor, reprezentanții spitalului au transmis că starea actorului era „gravă, în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi”.

author avatar
Andrei Ștefan
179 afisari

1 COMENTARIU

  1. „măăăă,
    mă ciocoflerndere:
    m-au bagat in coma artificiala,
    mi-au scazut noradrenalina,
    am simtzit,
    m-am gandit la m…….ama,
    mi-a curs o picatura de lacrima,
    assistenta a vazut,
    a crescut noradrenalina aia!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger