Cauta

Biden ordonă: steagul LGBT, pe toate ambasadele Americii din lume!

Administrația Biden schimbă America din temelii și impune cu forța în societate doctrina „Noul normal”. În politica externă, cine s-a așteptat să descopere chestiunea iraniană printre prioritățile democraților s-a înșelat. Nici măcar relațiile cu China și Rusia nu-s atât de importante ca satisfacerea poftelor comunității LGBT. Săptămâna asta, „Sleepy Joe” a ordonat ca steagul minorităților sexuale să fie arborat pe toate ambasadele SUA din lume!

Proaspăt numit secretar de stat, Antony Blinken profită la maximum de puterea cu care a fost „înnobilat” de șefii Partidului Democrat. Conform revistei Outfront, el promite să aducă „un început de mandat al Administrației Biden plin de speranță”. Astfel, în calitate de secretar de stat, Blinken a confirmat că-și asumă reangajarea totală a drepturilor persoanelor LGBT. În timpul audierii din comisia de specialitate, noul secretar de stat a confirmat că intenționează să numească la „Externe” un atașat special pentru drepturile persoanelor LGBT; această poziție fusese creată de Barack Obama în 2015, dar niciodată nu a fost ocupată de cineva în mandatul lui Donald Trump. Biden, însă, prin secretarul de stat, are de gând să schimbe lucrurile.

Într-o notă datată iulie 2020, fostul secretar al Apărării, Mark Esper, enumera steagurile permise a fi arborate la bazele militare americane. Din listă lipsea tocmai steagul LGBT, pe care Esper îl compara cu steagul confederaților, în fel acesta explicând absența steagului „Pride” din bazele US Army.

Vestea că Joe Biden va permite arborarea steagului „Pride” pe clădirile tuturor ambasadelor americane a produs multă bucurie în rândul activiștii LGBT. „Am văzut o creștere a violenței îndreptate împotriva persoanelor LGBT din întreaga lume”, a ținut să afirme Blinken. „Cred că Statele Unite joacă rolul pe care ar trebui să-l joace în apărarea și apărarea drepturilor persoanelor LGBT. Este ceva ce Departamentul de Stat își asumă să preia și o va face imediat. Ridicarea steagului «Pride» pe ambasadele noastre reprezintă o modalitate de a ne arăta solidaritatea cu persoanele din comunitatea LGBT”, a continuat secretarul de stat america. Revista Outfront l-a completat: „Joe Biden este primul președinte al SUA care a îmbrățișat în mod deschis o gamă completă de drepturi pentru minoritatea sexuală, inclusiv egalitatea transgender”.

Prima țară în care va fi arborat steagul LGBT pe ambasada Americii ar urma să fie Israelul, notează presa din State. De ce? Fiindcă în orașul Tel Aviv există cea mai mare concentrare din lume a comunității LGBT

Ultimele stiri

  • Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă
  • O autostradă din China s-a prăbușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO
  • Zeljko Kopic: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din clubul Dinamo!”
  • Diana Șoșoacă poate candida la Primăria Capitalei. „Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”
  • Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist
  • Simonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate, la un exit”
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Publicarea anuntului de autorizatie de construire intr-un ziar de larga raspandire – este necesara?
  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Exit mobile version