AcasăȘTIRI EXTERNEAtac cu cuțit în Germania. Trei morți și cinci răniți. Cine este...

Atac cu cuțit în Germania. Trei morți și cinci răniți. Cine este ucigașul (VIDEO)

atac germaniaAtac cu cuțit în Germania. Trei morți și cinci răniți. Cine este ucigașul (VIDEO)

Trei persoane au fost ucise şi alte cinci rănite grav, vineri, 25 iunie, în urma unui atac cu cuţitul în oraşul bavarez Würzburg din sudul Germaniei. Atacul a fost comis de un somalez în vârstă de 24 de ani.

Imagini video de la momentul atacului din Germania arată cum mai mulți bărbați îl țin la distanță pe atacatorul în vârstă de 24 de ani cu scaunele și cu bâtele, ba chiar îl atacă.

Somalezul era desculț și se agita pe stradă, cu un cuțit lung în mână, în timp ce trecătorii au încercat să-l oprească cu bețe sau scaune. De asemena, imaginile îi arată pe oameni cum făceau semne poliției care sosea atunci.

Atacatorul ar fi strigat „Allahu Akbar” în timpul atacului armat, potrivit unui martor.

Atacatorul avea probleme psihice

Individul fusese internat recent într-un spital psihiatric după ce „se făcuse remarcat” printr-un comportament violent în ultimele săptămâni, a indicat presei ministrul de interne al landului Bavaria, Joachim Herrmann.

Bărbatul, sosit ca migrant în 2015 în Germania şi care locuia la Würzburg, a acţionat în orice caz cu o “extremă brutalitate”, comiţând acest măcel în plin centrul oraşului, în magazine şi o agenţie bancară, a spus ministrul.

O altă înregistrare video îl arată pe agresor la pământ, încătuşat de poliţie, având în jur o mulţime de persoane mânioase. Viața atacatorului nu este în pericol după ce a fost împușcat de poliție, fiind interogat în spital.

Printre cei decedați sunt un copil (un băiat) și unul dintre părinții săi, potrivit Main Post. Încă nu au fost date detalii privind un posibil motiv al atacului.

author avatar
Andreea Vlad
353 afisari

2 COMENTARII

  1. F.BINE !! Nu i-a invitat bă merkel sa vina-n jermania?? Au venit și fac ce știu ei mai bn! Pe noi românii nu ne-au lasat sa venim ca imigranți economic,pina n-am intrat îi UE! Restu,toate scursurile lumii sint binevenite in jermania, și mUE! KARMA bro! Le plac la nemțoaice ăștia cu șarpili negru? Mulți au buba la mansardă!

  2. Lasati bai, nemtalailor, ca o sa va invatati voi minte sa stati cu sarpele musulman la san, o sa va mance astia de vii cat de curand, tarfelor tefeliste de 3 iepuroi !! 🙂 Covid Macht Frei, bai tampitilor de fritzi dusi cu pluta !! Speram sa va curete negrii de nisip pe cati mai multi dintre voi, bai carne de tun pe timp de pace din New Nazi-Deutschland !! 🙂 Sa va spalati pe cap cu ei, o sa se integreze astia in voi cu cate ceva intepator de nu o sa va vedeti, bai dosistilor nemti si neam de idioti utili dresati ca la circ !! 🙂 Mutti, baba tmpita, mai adu cu pluta inca 10 milioane de negrii de nisip, ca nu are cine sa le curete kakatul din capul al al lor prost de nemtalai fara tiglele pe mansarda !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger