Cauta

Alegeri SUA 2020. Cum l-a învins China pe Donald Trump

Alegerile prezidențiale din America au cunoscut mai multă influență străină decât în 2016. Un actor străin foarte interesat de scrutinul din 3 noiembrie și direct implicat în rezultatul final a fost China comunistă. Exact, nu Vladimir Putin, ci Xi Jinping, cel mai puternic rival pe plan extern pe care l-a avut Donald Trump în mandatul său. Beijingul a fost foarte activ în plan online și nu numai, ducând o campanie strașnică de defăimare a liderului de la Casa Albă. Iar rezultatele s-au văzut – Washingtonul îl are acum în frunte pe bătrânul blajin și ascultător Joe Biden.

China s-a străduit foarte mult să fie activă în campania electorală. În acest sens, Partidul Comunist a aruncat în luptă un program (Seeding Vote) menit să pună presiune pe comunitatea chineză din America, îndemnând la acțiune – influențare, discreditare, vot -, cu unicul scop acela de a scăpa de Donald Trump. Serviciile de „intelligence” susțin că în SUA au fost active 600 de grupuri aflate sub coordonarea directă a Beijingului! Majoritatea s-au exprimat în online, precum „Drumul libertății, „Drumul eliberării” sau „Partidul Comunist american”, ca să enumerăm doar trei dintre grupurile legate de oamenii lui Xi Jinping.

Blocați America prin greve și proteste!

În plină pandemie, grupările finanțate de China au promovat intens ideea blocajelor în America, prin greve și proteste de stradă. S-a ajuns până într-acolo încât FedEx-ul (Poșta) a fost „penetrat”.

China încearcă să distrugă America? Deloc, vrea doar (și reușește) să o submineze din interior. Cum face asta? Controlând cetățenii.

Kirsten Tatlow, de la Newsweek, nu vede o întâmplare dezvălurile site-urilor din China din timpul campaniei electorale. Așa s-a aflat despre apucăturile lui Hunter Biden, dar și despre legăturile de afaceri (și interesale tatălui său) cu Partidul Comunist. Se vorbește chiar despre spionaj economic pe scară largă!

Seeding Vote a arătat puterea și mai ales influența Chinei acasă la dușmanul America. Iar Beijingul, prin grupările finanțate, s-a lăudat cu răsturnarea votului în statele considetate „fiefuri” republicane.

Alianța China – Silicon Valley

La toată povestea asta, adăugați nu numai actorii străini care pot influența alegerile. Nu doar chinezii au jucat un rol imens în scrutinul din 3 noiembrie, ci și Twitter și Facebook, care au pus pe masa democraților oferta unor adevărate paradisuri de propagandă anti-Trump. Iar Beijingul a dat mâna cu marile platforme de social-media, primind sprijin (și spațiu) pentru răspândirea mesajelor Partidului în SUA.

Astfel s-a creat furtuna perfectă, un tsunami care l-a măturat pe Donald Trump de la Casa Albă – alianța China-Silicon Valley. Cenzura este opiaceul Big Tech, iar puterea și controlul maselor, brațul armat al Beijingului.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version