Cauta

Accident teribil 25 de morți în DEFILEUL GROAZEI! S-a întâmplat în unul din cele mai sfinte locuri – VIDEO

25 de morți în defileul groazei. Unul din cele mai sfinte locuri, transformat în blestem - VIDEO

Cel puțin 25 de persoane au murit și altele au fost grav rănite, iar o alta este dată dispărută, după ce un autobuz care transporta pelerini a căzut duminică într-un defileu într-o regiune muntoasă din nordul Indiei, a anunțat poliția.

Uttarakhand: 25 killed as bus with pilgrims from Madhya Pradesh falls into gorge | Oneindia News

30 de persoane, inclusiv șoferul, se aflau în vehiculul care se îndrepta spre Yamunotri, un loc de pelerinaj hindus izolat în statul Uttarakhand din Himalaya, atunci când a părăsit drumul, în cursul serii.

150.000 de morți anual pe drumurile Indiei

Accidentul a avut loc în Uttarkashi, la aproximativ 160 de kilometri de capitala statului, Dehradun. „Răniții au fost transportați de urgență la unitățile medicale din apropiere”, a declarat șeful poliției districtuale, Arpan Yaduvanshi.

Uttarakhand: Bus carrying pilgrims falls into deep gorge; at least 25 from Madhya Pradesh dead

El a adăugat că echipele de salvare încă mai caută un pasager dispărut și că bilanțul victimelor „ar putea crește în continuare”. Premierul Narendra Modi a anunțat despăgubiri pentru rudele și apropiații victimelor.

Unele dintre cele mai sfinte locuri hinduse se află în Uttarakhand, care găzduiește milioane de pelerini în fiecare an, dar a cărui rețea de drumuri din Himalaya este prost întreținută și este cunoscută ca fiind periculoasă.

Aproximativ 150.000 de persoane mor în fiecare an în accidente de circulație în India, potrivit guvernului. Printre principalii factori care contribuie la numărul mare al acestor decese se numără excesul de viteză și nefolosirea centurii de siguranță, precum și nepurtarea căștii de protecție.

 

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version