Cauta

Viorel Ristea, culturist mort la 28 de ani in Miami

Viorel Ristea, culturistul de 28 de ani considerat cel mai valoros din Romania, a murit, joi, in timp ce dormea in camera sa de hotel din Miami (SUA). Viorel Ristea a suferit un atac cerebral, iar de vina pare a fi dieta foarte stricta pe care o tinea, corpul lui cedand in cauza deshidratarii.

viorel-ristea-culturist-mort-miami-murit-arnold-schwarzennegger-roman
Viorel Ristea, culturist roman mort la 28 de ani in Miami

Arnold Schwarzennegger de Romania, asa cum i se spunea culturistului Viorel Ristea, se pregatea pentru participarea la Fitness Universe Weekend, din Miami.

Viorel Furdi, unul dintre organizatorii de concursuri al Federatiei Romane de Culturism a declarat ca „el (culturistul Viorel Ristea, n.r.) s-a dus la concursul de la Miami singur, nu avea antrenor cu el, nu avea nimic. In acest sport exista niste riscuri asumate. Am avut sportivi cu caderi de calciu, de magneziu, dar niciodata sa fi murit cineva (…) Cu doua-trei zile inainte de concurs nu se bea apa. Si cu o saptamana inainte se bea doar apa demineralizata, nu apa plata! E ca apa aia pe care o pui la bateria de masina! Asta pentru a fi in forma, pentru ca muschii sa fie umflati la concurs!”.

Antrenorul de fitness Octavian Hart, fost coleg de competitii cu Viorel Ristea a vorbit si el despre culturistul care a murit la 28 de ani in Miami: ” A fost un om deosebit, un foarte bun coleg si un baiat foarte serios si cinstit, un om extraordinar (…) Ne-am cunoscut prin 2004-2005 la antrenamente si el a fost cel care mi-a facilitat participarea la competitiile din America unde am mers in 2007 (…) Un baiat ca el ajuns la asa o performanta nu poate fi niciodata multumit si isi doreste mai mult, e cumva firesc si uman sa fie asa. Important este ca Viorel sa ramana in amintirea celor care l-au cunoscut si nu numai pentru ce a facut, pentru performantele sale”.

Cea mai buna performanta a culturistului Viorel Ristea a fost un loc 3 obtinut in anul  2009 la concursul Musclemania Universe din Las Vegas.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version