Cauta

Viorel Paunescu: „Nu am luat niciodata Steaua de la Armata!”

Despre conflictul dintre Gigi Becali si Armata, iscat pe marginea brand-ului Steaua, si-au dat cu parerea multi, de la politicieni la oameni de fotbal.

Viorel Paunescu sustine ca niciodata nu i-a vandut lui Gigi Becali echipa Steaua

Nimeni n-a adus un strop de lamurire, asa cum a facut-o Viorel Paunescu in interventia de la Digi Sport. Fost presedinte al gruparii din Ghencea, Paunescu il face KO pe Gigi Becali cu urmatoarea afirmatie: „Eu nu am luat niciodata echipa de la Armata!”. Cu alte cuvinte, latifundiarul din Pipera este patron peste… FCSB si atat, palmaresul, culorile si sigla legendarei FC Steaua ramanand in proprietatea MApN!
Fara sa intre prea mult in subiect, Viorel Paunescu a explicat care era situatia la mijlocul anilor ’90, cand s-a implicat in fotbal: „S-a constituit o asociatie non-profit, ca fotbalul sa fie profesionist. Atunci a avut loc o Adunare Generala, la care au fost 90 de membri alesi, membri fondatori, si au ales Consiliul de Administratie si un presedinte. Eu am fost ales, atunci, presedinte al C.A. al Asociatiei de Fotbal Steaua Bucuresti, care continua activitatea si tot ce tinea de fotbal. Din C.A. faceau parte, la inceput, 9 militari, dintre care unul era generalul Pigui, care era insarcinat sa pastreze, sa aiba grija de patrimoniul Armatei. Apoi au aparut modificari, a aparut Ordonanta de Guvern din 2000, care a facut corectari la Legea 21/1994. Mai departe, cand s-a constituit clubul, eu nu am mai ramas presedinte la Asociatie, echipa n-a fost niciodata a mea, nu a fost a cuiva, nu a avut actionari, a fost doar a Consiliului de Administratie care a fondat aceasta societate”. Intrebat a cui este Steaua care in 1986 cucerea C.C.E., Viorel Paunescu a oferit un raspuns evaziv. Singura certitudine, dupa parerea sa, ca echipa va ramane alaturi de Armata: „Adevarata Steaua cred ca e la Gigi Becali. Sau nu e la Gigi Becali, dupa anumite pareri. Eu cred ca se va lamuri si aceasta echipa va ramane alaturi de Armata”.

Ultimele stiri

  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Exit mobile version