Cauta

Va curge sange la Washington!

Aproape doua luni de antrenamente, zeci de lovituri date/ incasate zilnic in meciurile de sparring, transpiratie, pregatire psihologica, totul pentru cea mai dorita centura din boxul profesionist.

Lucian Bute este obisnuit sa-si trimita la podea adversarii

Lucian Bute vrea sa fie din nou campion mondial, iar sansa sa se numeste Al Haymon. Managerul sau si unul dintre cei mai influenti oameni din sportul cu manusi i-a facut rost de un meci pentru titlul WBC la supermijlocie. Exact categoria lui Lucian, dar intr-o versiune unde nu ajunge orice pugilist. Bute stie asta, iar pentru lupta din 30 aprilie, la Washington, in fieful lui Badou Jack, s-a pregatit cum nu a facut-o niciodata.
„Este o mare oportunitate sa lupt din nou pentru o centura cu diamante. Ma simt bine, am inceput antrenamentele acum 6 saptamani si pot sa spun ca cel mai important este ca sunt foarte sanatos. Din punct de vedere psihologic, abia astept sa redevin campion mondial pe 30 aprilie. Il respect pe Badou Jack, un mare campion, un foarte bun luptator, dar pe 30 aprilie sunt sigur ca voi castiga centura WBC”, a declarat Lucian Bute intr-un interviu acordat Showtime. Romanul stie care este atuul sau in confruntarea cu Badou Jack: „Sunt foarte increzator, ma astept sa fie un meci greu, dar vin aici doar sa castig. Am o noua echipa si ei au schimbat cateva aspecte in privinta tacticii mele. Increderea este la 100%”.

Badou Jack: „Lucian e mai bun decat Julio Cesar Chavez Jr”

Produs al multuculturalismului, americano-suedezo-africanul Badou Jack a replicat: „Sunt pregatit. Bute este un adversar foarte bun, asa ca va trebui sa boxez la cel mai inalt nivel. Il respect foarte mult pe Lucian, dar nu va pleca de aici cu centura mea. Bute este un adversar mai bun decat Julio Cesar Chavez Jr, insa eu sunt increzator. Lupta lui cu James DeGale a fost unul dintre cele mai bune meciuri de anul trecut si reprezinta singurul motiv pentru care romanul a primit sansa de a boxa pentru centura WBC. A pierdut, dar a aratat bine, a fost un meci echilibrat. Pe 30 aprilie, va fi o noua lupta si o noua infrangere pentru Bute”.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version