Cauta

Steaua si-a stabilit prioritatile pentru iarna

Desi trupa antrenata de Laurentiu Reghecampf mai are de disputat un meci in 2013, restanta cu Astra Giurgiu de sambata, oficialii gruparii din Ghencea au stabilit deja strategia pentru mercato din ianuarie.

Sanmartean poate fi fotbalistul care sa dea mai multa calitate jocului Stelei

Cum Steaua a fost eliminata din cupele europene, iar in primavara vor fi mai putine meciuri de jucat, oficialii gruparii din Ghencea si-au propus sa achizitioneze doar doi jucatori, dar buni, urmand sa se desparta, in schimb, de cel putin cinci nume.

Conform digisport.ro, Steaua urmeaza sa-i achizitioneze pe Lucian Sanmartean, de la FC Vaslui, febletea patronului Gigi Becali, si pe Guilherme Sitya, de la Petrolul Ploiesti, fotbalist dorit cu insistenta de Laurentiu Reghecampf.

La aproape 34 de ani, Lucian Sanmartean stie ca are sanse minime sa mai prinda sezoane de fotbal european, iar cum Adrian Porumboiu si-a luat, in mare masura, mana de pe FC Vaslui este evident ca gruparea moldava are o misiune dificila in incercarea de a prinde un loc de Europa League.

Astfel, Sanmartean are mari sanse sa treaca din iarna la Steaua, putand fi jucatorul care lipseste Stelei pentru a-si asigura un nou titlu de campioana fara drept de apel. Si cum relatiile dintre cele doua echipe sunt bune, vezi transferul lui Varela, probabil ca vasluienii vor renunta fara probleme la mijlocasul de aproape 34 de ani, mai ales ca Sanmartean are unul dintre cele mai mari salarii de la echipa.

Guilherme Sitya, de la Petrolul Ploiesti, este vazut drept un inlocuitor perfect pentru Iasmin Latovlevici, fotbalist curtat de mai multe echipe din vestul Europei. Si chiar daca Latovlevici ar putea sa ramana pana in vara anului viitor, Steaua vrea sa-si asigure inca din aceasta iarna semnatura lui Guilherme, fotbalist care intra in ultimele luni de contract cu Petrolul.

sursa foto: uefa.com

Exista posibilitatea ca Guilherme sa semneze inca de pe acum un precontract cu Steaua si sa faca abia din vara jonctiunea cu lotul campioanei Romaniei, dar sursa amintita precizeaza ca exista posibilitatea si ca Guilherme sa fie transferat inca din aceasta iarna pentru circa 700.000 de euro.

Pe de alta parte, Steaua vrea sa profite de cota buna pe care o au anumiti fotbalisti si sa-i scoata la mezat pentru echipe din strainatate. Sunt vizati cinci jucatori: Bourceanu, Tatarusanu, Cristi Tanase, Gabi Iancu si Chipciu. Eventuala vanzare a unuia sau altuia dintre acesti fotbalisti ar insemna, automat, cresterea numarului de jucatori de pe lista de achizitii.

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version