Cauta

Steaua da 650.000 de euro pe noul Lewandowski. Vezi cine este golgeterul care vine in Ghencea!

In conditiile in care se va desparti, mai mult ca sigur, de Kapetanos si Piovaccari, Laurentiu Reghecampf este in cautarea unui nou centru-inaintas pentru Steaua Bucuresti.

Reghecampf isi ia atacantul dorit

S-au vehiculat venirile lui Liviu Antal si George Tucudean, insa tehnicianul Stelei a pus ochii pe un alt atacant care face furori in Liga I.

Valentin Lemnaru, fotbalistul Universitatii Cluj, a ajuns la 13 goluri marcate in actualul sezon, iar de numele lui se leaga, practic, o eventuala salvare de la retrogradare a ardelenilor. De altfel, Lemnaru, care si-a facut junioratul la Sportul Studentesc, a ajuns atat de iubit in Ardeal incat fanii Universitatii il compara cu polonezul Robert Lewandowski, de la Borussia Dortmund.

Conform fanatik.ro, Reghecampf i-a transmis dorinta sa lui Gigi Becali, iar acesta, desi aflat dupa gratii, a luat deja legatura cu Florian Walter, sustinatorul gruparii ardelene.

Lemnaru a jucat un meci pentru Dinamo in Liga I (sursa foto: digisport.ro)

Cele doua parti au ajuns la un numitor comun, Lemnaru urmand sa treaca in Ghencea in schimbul a 650.000 de euro. Fotbalistul va primi un salariu de 12.000 de euro pe luna, dublu fata de cat are la Universitatea Cluj, plus bonusuri consistente.

Valentin Lemnaru (30 de ani) impresioneaza prin mobilitatea avuta in ciuda fizicului impunator, 1,89 metri inaltime si 82 de kilograme. A mai evoluat pentru Politehnica Timisoara, Dunarea Calarasi, Dinamo, Astra si Pandurii Targu Jiu, marcand 46 de goluri in 147 de meciuri jucate in Liga I.

Ultimele stiri

  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”
  • Credem că acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevăzut criza din 2008 vine cu veşti şi mai proaste decât în urmă cu 16 ani
  • De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul public
  • Polițiștii locali ies în stradă, miercuri, să protesteze în fața Guvernului. Lista revendicărilor sindicaliștilor
  • Care este presiunea corectă din cauciucurile de la maşină. E scrisă pe caroserie, chiar în faţa ta. Tu o vezi?
  • Încă un cutremur în România. În ce zonă s-a produs seismul de miercuri dimineață
  • Comunicat de presă SC ATEMPORAL FILM SRL
  • De ce a mers Klaus Iohannis, „în vizită”, la Joe Biden: ca să-l convingă pe liderul american să-l susţină pentru şefia NATO. Ce risc s-a născut
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic, după ce a fost adus în Capitală, la „Matei Balș”
  • Exit mobile version