Cauta

Simona Halep fuge din faţa tulpinii sud-africane. Sportiva a luat o decizie radicală

simona halep

Simona Halep se teme de noua variantă de Covid-19

Simona Halep (locul 20 WTA) şi-a schimbat şi ea planurile după ce noua tulpină sud-aficană a început să ameninţe întreaga lume. Sportiva noastră trebuia să participe la un turneu demonstrativ în Africa de Sud, în luna decembrie, dar a anulat această călătorie din cauza situației privind pandemia de coronavirus în această țară.

Peste numai trei săptămâni, Simona Halep era așteptată la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis, care își propune să promoveze tenisul în Africa de Sud și să contribuie la lupta împotriva violenței bazate pe gen.

Ar fi participat şi Venus Williams și Martina Hingis

Simona Halep (30 de ani) se angajase că va juca la Johannesburg, în Africa de Sud, în perioada 18-19 decembrie, alături de alte două foste lidere mondiale – Venus Williams și Martina Hingis, ambele în vârstă de 41 de ani, care au cucerit împreună 12 titluri de Mare Șlem la simplu.

Nu știu dacă evenimentul s-a anulat pentru că nu vreau să vorbesc prostii, dar eu nu mai merg acolo! Am luat decizia să nu mai merg pentru că mi-e teamă și nu vreau să risc nimic”, a spus Halep, prezentă la meciurile României din acest weekend în Cupa Davis, la Digisport.

Turneul demonstrativ se numește Africa Cares, iar scopul acestuia este de a promova tenisul în Africa de Sud și de a combate violența împotriva femeilor.

Ţările europene raportează cazuri de infectare cu Omicron

Tot mai multe țări europene raportează primele cazuri suspecte sau chiar confirmate cu noua variantă sud-africană a coronavirusului, Omicron.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version