Cauta

Scenariu horror pentru Liga lui Dragomir: DigiSport vrea renegocierea contractului pentru drepturile tv!

Disparitia numelor mari din campionat (Rapid si „U” Cluj sunt ultimele cluburi excluse), dar mai ales reducerea numarului de echipe in Liga 1 sunt argumentele care impins gigantul media „RCS/RDS” sa ceara renegocierea contractului pentru drepturile tv.

Steaua - Dinamo face audienta, dar este un derby incert in viitor

Ultima licitatie pentru drepturile tv, desfasurata in 2011, a fost castigata de RCS/RDS, companie detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari. Pretul platit: putin peste 100 de milioane de euro (cu tot cu TVA). Sezonul 2013/ 2014 va fi ultimul din contractul aflat in derulare, insa gigantul media ii da de inteles lui Dumitru Dragomir ca nu mai are rabdare inca un an, pana la o noua licitatie, si vrea de pe acum o renegociere. Din cate se pare, sefii RCS/RDS se bazeaza pe doua argumente: 1. din toamna, Liga 1 nu va mai fi o competitie cu 18 echipe, din moment ce trei cluburi n-au primit licenta; 2. din grila de televizare au mai disparut doua nume mari, Rapid Bucuresti si Universitatea Cluj. „Pentru ce dam milioane? Ca sa transmitem derby-ul Delta Tulcea – FC Botosani?”, sunt intrebarile cu care este aproape zilnic asaltat presedintele LPF. De altfel, se zvoneste ca cei mai importanti conducatori din fotbalul romanesc au fost informati ca se poate ajunge la o renegociere a contractului semnat acum doi ani cu RCS/RDS.

Ieri, intrebat la un post de televiziune cum va arata Liga 1 in sezonul viitor, in conditiile in care cluburile Rapid, „U” Cluj si CS Severin n-au primit licenta, Dumitru Dragomir a raspuns scurt: „Mica!”.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version