Cauta

Reacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona Halep a „ieşit” pozitiv la testul anti-doping

Simona Halep

Reacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona Halep a "ieşit" pozitiv la testul anti-doping

Toni Iuruc și Simona Halep au divorţat recent, după ce au fost căsătoriţi numai un an de zile, iar fostul soț al sportivei a oferit prima reacție după anunțul apărut în cursul zilei de vineri.

Vestea că Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping l-a luat prin surprindere și pe Toni Iuruc. Fostul partener de viață al sportivei a declarat că nu știa absolut nimic despre acest lucru, însă nu a dorit să comenteze prea multe pe marginea acestui subiect.

Halep, obsedată să nu greşească

Potrivit fostului partener al sportivei, Simona Halep era foarte minuţioasă în privinţa carierei şi foarte concentrată să nu facă o eroare, nici cât de mică.

Toni Iuruc este sigur că Simona Halep nu s-ar fi dopat niciodată și a dezvăluit cum încerca să se protejeze în perioada în care a fost alături de el.

Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!

Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

Simona Halep nu ar trișa niciodată, cariera ei este blazonul ei și o știu cel mai bine… Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun No comment. Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani.

Simona era obsedată să nu greșească. Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine”, a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

La ce se foloseşte Roxadustat

Simona Halep a fost testată pozitiv cu Roxadustat, la o probă recoltată la US Open, competiție la care a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Roxadustat se folosește împotriva anemiei, este un inhibator al prolil-hidroxilazei HIF și stimulează producția endogenă de eritropoietină și producția de hemoglobină și celule roșii din sânge.

Sportivii pot folosi această substanță pentru a crește oxigenarea mușchilor, astfel crescând și rezistența la efort fizic.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version