Cauta

O fi adevarat? FRF i-a oferit 100.000 de euro lui Ferguson

Mai ca ti se face mila sa vezi ce chin pe tehnocratii de la Federatia Romana de Fotbal, in incercarea lor de a gasi un selectioner potrivit pentru echipa nationala. Ilustri necunoscuti pe plan extern, Visan, Burleanu si Bodescu (ordinea gradului, se zvoneste) au batut la mai multe usi pana li s-a deschis.

Un jurnalist a dezvaluit la o televiziune de sport cum conducerea FRF l-a contactat pe insusi Alex Ferguson. Povestea e adevarata, dar numai pe jumatate, pare-se ca ea contine si cateva elemente de culoare – apucaturi deja specifice noii oranduiri de la Casa Fotbalului. Noi nu credem ca este adevarat, dar se zvoneste ca fostul manager al clubului Manchester United l-ar fi sunat pe Ionut Lupescu (colegi in Comisia Tehnica a UEFA). „Johnny, m-au sunat unii din tara ta, de la Federatie, cica imi dau 100.000 ca sa vorbesc cu Daum. Cine-s astia, nepoate?”.

Daca, intr-adevar, lucrurile au stat intocmai, atunci avem in Ferguson un al doilea Vasile Dancu, personaj obisnuit sa aiba asemenea colaborari cu FRF.

PRO TV zice ca au angajat si o firma din Germania

„O firma din Dortmund, care il impresariaza pe portarul Germaniei, Neuer, a fost angajata de Federatie sa propuna antrenorul”. Daca nici in PRO TV sa nu mai avem incredere, atunci in cine?!

Asadar, avem o informatie care, daca se confirma, demonstreaza inca o data lipsa de experienta a sefilor FRF. Au apelat la o firma de impresariat care sa munceasca pentru ei, adica sa le gaseasca un antrenor pentru echipa nationala! La prima vedere, totul pare in regula, insa, daca ne luam dupa PRO TV (si, inca o data, daca nici in PRO nu mai poti avea incredere…) si sapam un pic, ajungem  la firma PRO Profil GmbH, din Germania. Care are o suta si ceva de fotbalisti in portofoliu, dar NUMAI DOI ANTRENORI: Bernd Schuster si Claus-Dieter Wollitz. Schuster este liber de contract, doar ca recent a refuzat o propunere de 2,2 milioane de euro din China, in timp ce Wollitz tocmai si-a prelungit pana in 2018 angajamentul cu Energie Cottbus.

Cel mai probabil, PRO Profil va colabora cu alte firme din domeniu pentru a gasi selectionerul potrivit. Asta cu atat mai mult incarca factura ce va fi trimisa spre decont FRF, caci comisionul perceput pe piata incepe de la 20.000 de euro „si o masa” si poate ajunge, in cazul „gastelor”, la 100.000 de euro. Asa-i ca pare neverosimil  ca, pe criza asta, Federatia sa plateasca zeci de mii de euro catre o firma de impresariat sportiv?

Intelegere Burleanu – Mocanu pentru audienta PRO TV-ului?

Nu doar factorii de decizie din FRF au fost surprinsi de ora pe care Razvan Burleanu a anuntat-o pentru Comitetul Executiv din 7 iulie, ci si ziaristii de sport. Ani la rand, C.Ex. s-a tinut in jur de 10.00, hai 11.00 dimineata, fiind urmat imediat de o conferinta de presa. Acum, Burleanu a preferat orele 18.00, ceea ce ne duce cu gandul ca urmareste sa dezvaluie noul selectioner in prime-time, dupa 19.00.

Coincidenta, dar de vreo doua zile PRO TV isi face reclama: „Primul antrenor strain din istoria nationalei va fi anuntat joi, la o ora de maxima audienta”. Apropierea dintre PRO TV si Federatie s-a facut cu ocazia Campionatului European, cand postul din Pache Protopopescu a transmis in direct cele trei partide ale nationalei.

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version