Cauta

Mutu s-a resemnat: Nu merit sa merg la Euro!

Reintors in Liga 1 cu gandul de a prinde Euro 2016, Adrian Mutu (37 de ani) a recunoscut ca sansele de a ajunge la turneul final din Franta sunt foarte mici, in conditiile in care nu a impresionat in meciurile jucate pentru ASA Tg.Mures.

Mutu este unul dintre cei mai spectaculosi fotbalisti pe care i-a dat Romania in ultimii 20 de ani

La capatul unei perioade in care a evoluat foarte putin si s-a ocupat mai mult de pregatirea echipei, Mutu s-a consolat cu gandul ca nu se va afla printre tricolorii prezenti in Franta peste trei luni. Decarul ASA-ului a dezvaluit si de ce nu s-a aflat pe teren in ultimele jocuri, o problema musculara fiind cauza absentei sale. „Am sanse foarte mici, nu am aratat ca merit sa fiu chemat la lotul national. Am avut o problema musculara, de aia nu am jucat. Vom vedea ce se va intampla, dar sunt sanse mici sa ajung la Euro. Acesta e visul meu, imi doresc sa se intample, dar sansele sunt foarte putine. Cel putin am incercat, am si o varsta… Acum fac si alte lucruri. La C.E. e altceva decat ce se joaca in campionatul nostru. Noi formam o echipa buna, dar nu foarte buna. Nu suntem la nivelul Spaniei sau al Frantei, deci nu trebuie sa punem prea multa presiune pe Romania”, a declarat resemnat Adi Mutu.
In vederea turneului final, f
ostul decar al nationalei considera ca Romania a castigat un jucator in meciul cu Lituania, pe Nicusor Stanciu, marcatorul singurului gol al partidei: „Stanciu e cel mai bun, in momentul de fata. Le-am mai spus jucatorilor care iau acel tricou ca numarul 10 are doua tone. E greu, sper sa-l duca la nivelul pe care l-am dus atat eu, cat mai ales Hagi. Sper sa nu-l umflam pe Nicusor, sa ramana cu picioarele pe pamant, caci este un 10 complet. Eu am fost un noua jumatate, eu nu am fost 10”.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version